MENIU CAUTĂ

Adriana Iliescu, despre surpriza pe care au avut-o medicii la operația de cezariană. Dezvăluirile celei mai bătrâne mame din România

Distribuie

Adriana Iliescu a trecut prin experiențe aparte în perioada în care încerca cu disperare să aibă un copil.

Povestea ei a făcut înconjurul României şi al lumii la data de 16 ianuarie 2005, când a adus pe lume o fetiță. Adriana Iliescu, cea mai bătrână mamă din ţară,  intra atunci în Cartea Recordurilor drept cea mai bătrână femeie din lume care a adus pe lume un copil sănătos.

Adriana Iliescu a născut la vârsta de 67 de ani şi are o fetiţă foarte frumoasă, Eliza.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru qbebe.ro, Adriana Iliescu și-a amintit de provocările de care a avut parte când a devenit mamă.

Mai întâi a fost în Italia, la un consult, după care a început tratamentul de fertilizare in vitro. Adriana Iliescu s-a chinuit 14 ani să devină mamă.

„Procedura nu este grea, dar a durat foarte mult să-și dea seama că la vârsta mea mi se potrivește procedura unei femei de 35 de ani care nu poate rămâne gravidă. Nu a fost nimic special. Problema a fost frica doctorilor, dat fiind vârsta mea”, explica Adriana Iliescu.

Cea mai bătrână mamă din România a dezvăluit și ce au găsit medicii după operația de cezariană.

„Dar când m-au tăiat doctorii la cezariană, placenta mea era ca a unei femei de 35 ani. Deci medicamentele au prins!”, mărturisea Adriana Iliescu.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului


 

Citește mai multe despre Adriana Iliescu, medici, operatie și placentă pe Libertatea.

Comentarii