Mergi direct la conținut »
Ce cadou a cumpărat "mama adoptivă" a Gabrielei Cristea pentru mezina acesteia. "E o tradiție și am vrut să o păstrez"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce cadou a cumpărat "mama adoptivă" a Gabrielei Cristea pentru mezina acesteia. "E o tradiție și am vrut să o păstrez"

Ce cadou a cumpărat „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea pentru mezina acesteia. „E o tradiție și am vrut să o păstrez”

Paula Crăciunescu, cea despre care se spune că este "mama adoptivă" a Gabrielei cristea, a făcut declarații despre cea de-a doua naștere a vedetei. Aceasta a mărturisit și ce cadou a cumpărat pentru bebelușul nou-născut.

De Dana Aramă,

Paula Crăciiunescu a dezvăluit ce cadoiu a cumpărat pentru Iris, cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea, care a venit pe lume în urmă cu câteva zile.

„I-am cumpărat ca și în cazul Victoriei, și al Petrei, fetița nașilor Cristina și Mădălin Ionescu, un costum de tărăncuță. E așadar o tradiție și eu am vrut să o păstrez”, a declarat Paula Crăciunescu pentru wowbiz.ro.

„Cezariana a decurs foarte bine, în ciuda faptului că se spune că abia după doi ani mai poți recurge la ea în cazul nașterii, iar Gabi a făcut-o după un an și jumătate. Slavă Domnului însă, este foarte bine. Fetița a luat nota 10! Pot să vă spun că seamănă leit cu Victoria! Așa arăta și ea în prima zi de viață!”, a mai spus aceasta.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se va numi Thea Iris Selena.

Citește și: Regizoarea Adina Pintilie, despre „Touch Me Not”: „Poți să-l urăști, dar după ce îl vezi. E un film care ești cu tine însuți”

Close
Închide
  Close