Mergi direct la conținut »
Ce face acum fosta soție a lui Alex Velea. Incredibil cu ce se ocupă Galerie foto
7imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce face acum fosta soție a lui Alex Velea. Incredibil cu ce se ocupă

Ce face acum fosta soție a lui Alex Velea. Incredibil cu ce se ocupă

În anul 2009, cântărețul Alex Velea se căsătorea cu Ana Maria Mircea, nașii celor doi fiind solista Andreea Bănică și soțul acesteia, Lucian Mitrea. Alex Velea și Ana au divorțat în anul 2013.

După separare, atât Alex velea, cât și fosta sa soție și-au văzut de viață. Muzicianul are o relație cu Antonia, împreună cu care are doi băieți.


La rândul ei, Ana Maria Mircea, fosta parteneră de viață a lui Alex Velea, și-a continuat viața, concentrându-se în mod special pe carieră.

Potrivit kanald.ro, Ana Maria și-a finalizat studiile la Universitatea de medicină Carol Davila.

S-a specializat în psihiatrie și a reușit să-și deschidă propriul cabinet.

„Acum câţiva ani am avut o perioadă în care nu mă regăseam, când eram căsătorit cu Ana, de aceea nu a funcţionat căsnicia. Nu eram Alex Velea pe care l-au crescut părinţii mei. S-a întâmplat înainte să o cunosc pe Antonia. Nici cu familia mea nu vorbeam, că nu mă simţeam eu mândru. Îmi doream o familie de care nu aveam parte, am format-o alături de Antonia, ea mi-a dat ceea ce mi-am dorit”, spunea Alex Velea într-un interviu.

Citește și: EXCLUSIV / Libertatea a găsit-o pe fetița româncă a cărei voce a impresionat Suedia. Părinții au învățat-o limba maternă: „Când visez, visez românește”

 

Close
Închide
  Close