Mergi direct la conținut »
Ce a făcut Marcel Toader în ziua în care Maria Constantin dădea examen la Conservator. Coincidență de necrezut
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a făcut Marcel Toader în ziua în care Maria Constantin dădea examen la Conservator. Coincidență de necrezut

Ce a făcut Marcel Toader în ziua în care Maria Constantin dădea examen la Conservator. Coincidență de necrezut

Marcel Toader și Maria Constantin susțin că divorțează, însă există indicii care lasă loc interpretărilor cum că ar fi vorba doar de un scenariu, pentru a fi din nou în centrul atenției.

De Dana Aramă,

Omul de aaceri Marcel Toader se pregătește să divorțeze de cea de-a șasea soție, interpreta de muzică populară Maria Constantin, aflată și ea la cel de-al doilea mariaj.

Deși sunt în plin divorț și toată lumea se aștepta ca aceștia să facă dezvăluiri despre ceea ce nu a mers în mariajul lor, atât Marcel Toader, cât și Maria Constantin au fost foarte reținuți și prudenți în declarații.

În aceste zile, Maria Constantin, care înainte de a-l cunoaște pe Marcel Toader se numea Mirela Constantin, susține examenele de admitere la Conservatorul din Capitală.

Marți, 29 august, la ora la care blonda era în examene, întâmplător sau nu, Marcel Toader se afla în aceeași zonă, la Conservator, în parcul Cișmigiu, la doi pași de cea care este încă parteneră de viață.

Omul de afaceri a postat, pe pagina sa de pe un site de socializare, o imagine în care afirmă că se simte binecuvântat la parcul Cișmigiu. Fotografia este însoțită și de un mesaj în care vorbește despre greșeli și iertare:

„O #greșeală majoră #iertată, se repetă de o manieră #fatală, a doua oară!!#Atenție #la #semne!!!”.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV | Diana Bișinicu, cântăreața preferată a lui Gigi Becali, a spus tot! Cum a sunat-o, ce i-a propus și de ce a amenințat-o latifundiarul


 

Close
Închide
  Close