MENIU CAUTĂ

Ce a făcut Meghan Markle cu hainele „low cost” după ce a devenit actriță de succes. Metodă inedită | FOTO

Distribuie

Meghan Markle, soția Prințului Harry al Marii Britanii, a găsit o metodă inedită pentru a scăpa de hainele obișnuite după ce a devenit actriță de succes.

 

Înainte de a intra în Familia Regală Britanică, Meghan Markle a fost o actriță care s-a bucurat de succes.

În momentul în care a ajuns faimoasă, Meghan Markle a decis să scape de ținutele „low cost” în cel mai inedit mod. Meghan Markle a cunoscut succesul internațional cu rolul Rachel Zane pe care l-a interpretat timp de opt sezoane în serialul de televiziune „Suits”. Odată devenită celebră, Meghan Markle a decis că venise vremea să își schimbe și stilul vestimentar.

La acea vreme, vedeta era clienta obișnuită a unor magazine precum Marks & Spencer, Zara și Assos, branduri la îndemâna omenilor obișnuiți. Însă a vrut mai mult și a decis să renunțe la hainele pe care le purtase până atunci. Câștiga 50.000 de dolari pe episod în serialul respectiv, astfel că a decis că era cazul să-și reînoiască garderoba cu ținute provenite de designeri și de la case de modă.


Pentru a scăpa de hainele vechi, Meghan Markle a organizat o petrecere în casa sa, care a fost numită „Sayonara Zara”. Potrivit unor surse de la Hollywood, în cadrul acestei petreceri, Meghan Markle a dat invitaților ținutele considerate ieftine pe care nu mai dorea să le poarte.

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă primul lor copil, după ce s-au căsătorit în luna mai a anului trecut. Meghan Markle, Ducesa de Sussex, urmează să nască în primăvara acestui an.

FOTO: Hepta

Citește și: EXCLUSIV | Cât te costă să te cazezi la minihotelul lui Cosmin Bărcăuan de lângă Salonic. Firea și Pandele au fost clienții fostului fotbalist

Citește mai multe despre Meghan Markle și actriță pe Libertatea.

Comentarii