Mergi direct la conținut »
Ce frumoasă e sora Anamariei Prodan. Imagini superbe cu Anca | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce frumoasă e sora Anamariei Prodan. Imagini superbe cu Anca | FOTO

Ce frumoasă e sora Anamariei Prodan. Imagini superbe cu Anca | FOTO

Anamaria Prodan are o soră mai mică, care nu este la fel de cunoscută ca ea și care este stabilită de mulți ani în America. Impresara Anamaria Prodan, în vârstă de 45 de ani, are o soră mai mică pe nume Anca. Aceasta este stabilită de foarte mulți ani în America, acolo unde este și căsătorită.

De Dana Aramă,

Zilele acestea, Anca a venit în România, cel mai probabil pentru a o vedea pe mama sa, interpreta de muzică populară Ionela Prodan, care a ajuns de urgență la spital luna trecută.

Anamaria Prodan și sora sa mai mică au ieșit în oraș în weekend și au mers la o cafenea, acolo unde și-au făcut și câteva fotografii. Anca este o femeie foarte frumoasă și foarte discretă, căreia nu îi place să fie în centrul atenției.

Cele două surori s-au pozat zâmbitoare la cafenea, unde au petrecut timp prețios împreună.

„Surorile care încearcă sa facă un “selfie perfect”??”, a spus Anamaria Prodan cu referire la ipostazele în care s-a fotografiat alături de sora sa cea mică.


Citește și: Taxă controversată într-un proiect al Ministerului Mediului. Sunt vizate proiectele mari care au nevoie de autorizație de mediu


 

Close
Închide
  Close