Mergi direct la conținut »
Ce i-a făcut Mariah Carey unei compozitoare pe covorul roșu. Filmarea a devenit virală Galerie foto
7imagini
Entertainment Libertatea > Entertainment > Ce i-a făcut Mariah Carey unei compozitoare pe covorul roșu. Filmarea a devenit virală

Ce i-a făcut Mariah Carey unei compozitoare pe covorul roșu. Filmarea a devenit virală

Gestul pe care Mariah Carey l-a făcut față de o compozitoare la un eveniment care a avut loc recent a devenit viral în mediul online, potrivit Telemundo.

De Daria Maria Diaconu,

Celebra cântăreață Mariah Carey a fost prezentă la Variety ‘s Power of Women, care a avut loc în Los Angeles.

La eveniment, pe covorul roșu, artista s-a întâlnit cu compozitoarea Diane Warre, cu care a colaborat în trecut, relatează telemunco.com.

De altfel, Diane Warren este autorea unor hituri precum „Because You Loved Me”, interpretat de Celine Dion, și „I Learned From The BestȚ, melodie interpretată de regretata cântăreață Whitney Houston.

Pe covorul roșu, Diane Warren a vrut să-și facă selfie cu Mariah Carey, însă la un moment dat artista a făcut un gest neașteptat. După ce a stat câteva clipe să facă selfie, diva a prins-o de talie pe compozitoare și a împins-o într-o parte. Cel mai probabil, gestul a fost unul făcut în glumă.

Momentul a fost filmat și a ajuns viral pe rețelele de socializare.

Mariah Carey, în vârstă de 49 de ani, este una dintre cele mai apreciate artiste de pe scena muzicală internațională. În plan personal, în prezent, Mariah Carey formează un cuplu cu dansatorul Bryan Tanaka, în vârstă de 36 de ani. În anul 1993, Mariah Carey s-a căsătorit cu producătorul muzical Tommy Mottola, care în prezent este însurat cu vedeta mexicană Thalia. Ulterior, Mariah Carey s-a măritat cu Nick Cannon, cu care are gemeni, Moroccan și Monroe.

FOTO: Northfoto; capturi video

Close
Închide
  Close