MENIU CAUTĂ

Ce nume a ales Mihai Petre pentru fetița lui. Primele declarații ale coregrafului | FOTO

Distribuie

Dansatorul și coregraful Mihai Petre a făcut primele declarații după ce a devenit tătic pentru a doua oară. Acesta a dezvăluit ce nume a ales pentru fiica lui.

Mihai Petre a devenit tătic pentru a doua oară. Soția sa, Elwira, a adus pe lume o fetiță. Cei doi mai au un copil, tot o fetiță, care se numește Catinca. Mihai petre a intrat în direct prin telefon la emisiunea lui Cătălin Măruță și a vorbit despre venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său. De asemenea, coregraful a spus și ce nume a ales pentru fiica sa.

„Sunt la maternitate. Am luat-o pe fiică-mea cea mare și pe maică-mea și venim în vizită la micuța. Și cam asta fac…
Da, ne-am gândit cum o să o cheme pe micuță. O va chema Ariana Ilinca. Ariana e de la Elwira și Ilinca de la mine. Ilinca e un nume care îmi sună foarte bine mie. Pe cealaltă fiică a mea o cheamă Catinca și nu știu de ce așa îmi sunt dragi mie. Îmi sună bine. Mă simt bine cu numele astea, cu fetele mele.

Aseară am dormit, acum două nopți nu am dormit, căci pe la ora două a sunat alarma biologică a soției și a trebuit să răspund prezent. Am răspuns cu bine și de pe la două și jumătate noaptea până la zece și jumătate când s-a născut am consumat cam toate emoțiile posibile. Sunt mândru de ambele fetițe”, a spus Mihaei Petre la emisiunea la Măruță, de la Pro TV.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Citește mai multe despre elwira petre, mihai petre și Declarații pe Libertatea.

Comentarii