Mergi direct la conținut »
Ce se întâmplă în scandalul dintre CRBL și Bianca Drăgușanu. "Este o perversitate care nu își are sensul"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce se întâmplă în scandalul dintre CRBL și Bianca Drăgușanu. „Este o perversitate care nu își are sensul”

La show-ul Asia Express, de la postul de televiziune Antena 1, au existat tensiuni între CRBL și Bianca Drăgușanu, după ce aceasta din urmă a folosit un limbaj neadecvat.

De Dana Aramă,

Bianca Drăgușanu a fost în centrul atenției la Asia Express, show pe care însă l-a părăsit. Într-una dintre ediții, Bianca Drăgușanu a reacționat violent, înjurând, lucru care nu le-a convenit deloc colegilor ei din emisiune.

CRBL a comentat imediat momentul: „Ce cauți tu lângă noi, Bianca? Ce cauți tu aici? Nu înțeleg de ce. Că noi nu ne știm atât de bine. Și nu înțeleg de ce vii să înjuri toată echipa. Nu te-a pus nimeni să vii la show-ul ăsta… Păi, stai puțin, tu ești Bianca Drăgușanu și noi toți suntem niște proști”.

Acum, prietenele apropiate ale Bianca Drăgușanu și-au exprimat poziția față de declarațiile lui CRBL.


„Cum se face că el s-a simțit singurul înjurat?! Este o perversitate care nu își are sensul, în condițiile în care, în urmă cu ceva timp, chiar avea o relație excelentă cu Bia. Nu știm de ce este singurul care a luat-o personal, mai ales că ea nu înjura pe cineva anume, ci condițiile în sine, după ore întregi de epuizare. O fi Bianca expansivă și vulcanică, însă niciodată nu le-a vorbit urât colegilor”, au spus prietenele Biancăi, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Scrisoarea tulburătoare și imagini cu bebeluși scoși la cerșit, trimise de ofițerul de poliție care a coordonat operațiunea „Țăndărei” în UK: „E o perioadă tristă pentru Justiția din România”

 

Close
Închide
  Close