MENIU CAUTĂ

Bianca Drăgușanu, limbaj ”condimentat” la Asia Express Sezonul 2

Distribuie

Bianca Drăgușanu și sora sa Oana au ajuns în cursa pentru ”ultima șansă”, iar la una dintre probe, blonda și-a pierdut cumpătul și a folosit un limbaj colorat care i-a obligat pe realizatori să cenzureze foarte multe cuvinte.

Cele două au fost obligate să învețe mai multe condimente în limba locală din Sri Lanka, iar apoi, legate la ochi, cele două trebuiau să le identifice.

Prima dată au decis să fie Oana cea care să miroasă și Bianca să memoreze numele. Dar la un moment dat, Oana a greșit un condiment, iar Bianca insista cu numele, dar juratul le-a spus că nu e corect.

Blonda și-a dat drumul la un limbaj colorat, folosind multe cuvinte vulgare. Băi nene, de unde să știu eu literele voastre, cum se pronunță, ca să-ți zic cum se numește mizeria asta”, izbucnește Bianca Drăgușanu, care se pune pe înjurat.

”I-am zis cum se numesc condimentele în românește. Și vă pot reproduce dar vor fi bip bip bip și din nou bip bip”, a declarat Bianca în testimonial.

Ea a recunoscut că limbajul folosit nu este demn de o doamnă, dar spune că așa face atunci când este obosită și nervoasă.


Citește și: 

Ministerul Sănătății confirmă investigația Libertatea despre falsul medic ginecolog: ”Diploma de licență și actul de rezidențiat sunt false!”

Rețeaua doctorilor falși se extinde și în spitale publice! O femeie de 30 de ani și-a inventat o diplomă de medic și lucrează de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov!

„Nu figurează în baza noastră de date”, spune Colegiul Medicilor despre Raluca Daniela Bîrsan, femeia care a lucrat 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov cu o diplomă falsă

Reacția Spitalului Ilfov, în cazul medicului fals de la Ginecologie: „Până la proba contrarie, documentele pe care le avem atestă că doamna este medic”


 

Comentarii