Mergi direct la conținut »
Ce se petrece acum la școală cu Ioana Boureanu. Tatăl ei este mândru tare de ea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce se petrece acum la școală cu Ioana Boureanu. Tatăl ei este mândru tare de ea

Ce se petrece acum la școală cu Ioana Boureanu. Tatăl ei este mândru tare de ea

După scandalul în care a fost implicată recent, Ioana Boureanu este foarte concentrată pe școală, lucru care îl face foarte fericit pe tatăl său, Cristian Boureanu.

Ioana Boureanu se concentrează pe școală, pregătindu-se intens pentru Bacalaureatul din această vară. Fiica lui Cristian Boureanu este elevă la Liceul Central din București.

Dacă înainte nu avea note prea mari la școală, acum Ioana Boureanu merge și la meditații, lucru de care tatăl său este foarte mândru.

„Ioana este bine acum și își vede de viața ei. I-am serbat ziua de naștere, iar acum se pregătește pentru Bacalaureat. Este anul ei, încă nu știm la ce facultate va studia, dacă o să fie în străinătate sau în țară. Știu doar că Ioana se pregătește intens”, a declarat Cristian Boureanu pentru click.ro.

Ioana Boureanu a trecut prin clipe de coșmar la începutul lunii februarie, într-un club din Capitală, unde era invitată la un majorat. Fiica lui Cristian Boureanu a fost bătută crunt de trei tinere, iar tatăl acesteia a găsit-o cu capul spart și răni pe tot corpul. Zilele trecute, Irina Boureanu și-a serbat majoratul, ocazie cu care a primit o mașină de lux în valoare de 15.000 de euro din partea tatălui său.

Citește și: Falsul medic ginecolog de la Spitalul Județean Ilfov n-a dat Capacitatea, a intrat la liceu cu media 1,68 și s-a retras din școală în clasa a IX-a! Mărturii ale pacientelor operate de ea

 

Close
Închide
  Close