Mergi direct la conținut »
Ce și-a propus Loredana Groza în anul care a început. "Planul meu este că nu am nici niciun plan"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce și-a propus Loredana Groza în anul care a început. "Planul meu este că nu am nici niciun plan"

Ce și-a propus Loredana Groza în anul care a început. „Planul meu este că nu am nici niciun plan”

Toată lumea își face planuri la începutul fiecăru an. Nu este și cazul celebrei artiste Liredana Groza.

De Dana Aramă,

 

Loredana Groza le-a împărtășit admiratorilor săi din mediul online câteva gânduri la început de an. Vedeta a mărturisit că nu vrea să își facă niciun plan, ci doar să se bucure de viață.

„Planul meu pentru noul an este că nu am nici un plan. O să îmbrățișez viața așa cum vine, stând în moment și lăsând magicul să se întâmple…

O să slăbesc atașamentul de orice, de corpul meu, de emoțiile, de gândurile mele să devin exuberanță. Eu sunt Viață ?Dragoste & Grație❤ #2019 #lamultiani #eusuntviata, a spus Loredana Groza.

Loredana Groza, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai de succes și mai apreciate vedete din industria muzicală din România. De-a lungul carierei a scos numeroase hituri care au ajuns la inimile publicului. În plan personal, Loredana Groza este căsătorită cu Andrei Boncea. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Elena.

Citește și: RETROSPECTIVĂ | Anul 2018, văzut prin obiectivul fotoreporterului Libertatea Vlad Chirea. Cele mai tari momente în imagini

 

Close
Închide
  Close