MENIU CAUTĂ

Ce spune Geanina Ilieș despre experiența de la Ferma. „Nu am purtat ranchiună nimănui” | FOTO

Distribuie

Geanina Ilieș a explicat cum a fost pentru ea experiența de la show-ul Ferma, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

Geanina Ilieș a fost una dintre vedetele care au făcut parte din proiectul Ferma. Vedeta a fost eliminată de la show în urma duelului pe care l-a susținut cu Brigitte Sfăt. După ieșirea din Ferma, fosta vedetă de televiziune a explicat ce a însemnat pentru ea experiența de la emisiunea respectivă.


„A fost o provocare, poate cea mai mare din viața mea. A fost o nebunie în care un amalgam de gânduri și sentimente mi-au oferit șansa să trăiesc cea mai interesantă experiență de viață. ❤️

Am cunoscut tipologii de oameni diferiți, de care m-am atașat și nu am purtat ranchiună nimănui, indiferent de situații. A fost un joc, pe care l-am înțeles și pe care l-am tratat cu calm, cu maturitate, cu răbdare și îngăduință. ?

Am trecut prin probe fizice mai mult decât intense prin care am învățat că autodepașirea este cel mai bun drum pe care poţi să-l urmezi pentru a scoate la lumină tot ce există mai bun în tine. ??

Am învățat să mă bucur poate și mai mult de lucrurile simple în acea #cocioabă din mijlocul pădurii și poate cel mai important în acest show a fost faptul că orice pierdere poate fi un câștig! ?

A fost frumos, a fost greu, a fost cu lacrimi și întotdeauna va fi cu zâmbete! A fost Ferma. Un nou început!

Vă mulțumesc vouă, celor care m-ați susținut și ați fost alături de mine, pentru gândurile voastre cu cele mai sincere și frumoase mesaje! ??”, a scris Geanina Ilieș pe contul său de pe o rețea de socializare.

Citește și: INTERVIU EXCLUSIV | Călin Popescu Tăriceanu nu se teme de lupta cu Iohannis: „Mă înham la muncă, nu la remorca sondajelor!”

 

 

 

Citește mai multe despre Geanina Ilies pe Libertatea.

Comentarii