Mergi direct la conținut »
Ce spune Marcel Toader despre iubirea dintre fosta nevastă și Dacian Varga. Cine s-ar fi așteptat la asta?
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce spune Marcel Toader despre iubirea dintre fosta nevastă și Dacian Varga. Cine s-ar fi așteptat la asta?

Omul de afaceri Marcel Toader a comentat despre relația pe care fosta sa parteneră de viață, Maria Constantin, o are cu fostul fotbalist Dacian Varga.

De Dana Aramă,

 

După separarea de interpreta de muzică populară Maria Constantin, Marcel Toader nu s-a aruncat într-o nouă relație amoroasă, preferând să lase timpul să așeze lucrurile. Fosta sa soție, Maria Constantin și-a găsit liniștea alături de fostul fotbalist Dacian Varga, cu care pare să se înțeleagă perfect.

Despre povestea de dragoste pe care o trăiește Maria Constantin în prezent a comentat omul de afaceri Marcel Toader într-un interviu pentru click.ro.

„Ce pot să vă zic? Mă bucur pentru ea, îi doresc multă fericire. Probabil au aceeași gândire, principii și așa merge relația în continuare”, a declarat Marcel Toader.

„Am deschis recent o afacere și simt că o să îmi meargă destul de bine. În momentul de față nu există nimeni în viața mea, deocamdată nu am timp”, a mai spus el.

Marcel Toader a divorțat, la începutul acestui an, de cântăreața de muzică populară Maria ConstantinOmul de afaceri are la activ șase căsnicii și tot atâtea divorțuri.

Citește și: Domenii cheie din Guvern, conduse de miniştri fără pregătire de specialitate: Un secretar şcolar la Interne, un designer la Apărare şi un inginer de la „parfumerie” la Fonduri Europene

 

Close
Închide
  Close