Mergi direct la conținut »
Ce suflet de artist neliniștit are ”craiul” rockului românesc, Marian Ionescu!  Își pictează... melodiile!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce suflet de artist neliniștit are ”craiul” rockului românesc, Marian Ionescu! Își pictează... melodiile!

Ce suflet de artist neliniștit are ”craiul” rockului românesc, Marian Ionescu! Își pictează… melodiile!

Mereu surprinzătorul lider al trupei Direcția 5 a găsit o nouă direcție de exprimare, cu o semnificație mai profundă, pictura abstractă. Muzicianul își identifică tablourile cu anumite melodii, lucrări născute din sentimente, trăiri și experiențe. De aceea, spune el, a dezvoltat o relație profundă cu acest gen de pictură.

De Florian Gheorghe,

pic5

Deși, judecând după la vasta sa experiență în frumosul feminin, cei ce-l cunosc s-ar fi așteptat la o o expoziție inspirată din formele Evelor, Marian, în vârstă de 53 de ani, suprinde cu o suită de picturi pline de  îmbinări de culoare. Artistul nu a vrut să ne detalieze aspecte ale genezei pasiunii sale neștiute, aceea de artist plastic, probabil din pricina valului de cântărețe ce s-au repezit din prea mult timp liber asupra fensulelor iar acum se prezintă drept pictorițe.

Pregătește o expoziție

Însă are planuri mari: o expoziție în viitorul apropiat, a cărei dată ține doar de inspirația sa, iar dacă-și va găsi cumpărători serioși, banii se vor duce în conturile unui liceu de artă. Cel puțin, așa și-a propus cel mai nou artist de pe firmamentul artelor plastice…

Neștiuta lui pasiune s-a dezvoltat în liniștea subsolului vilei sale din Băneasa, și se adaugă celor deja știute – muzica, motociclismul și automobilele sport. ”Te aștept în parc”, ”Just the Way You Are”, ”Romantic flowers from Indonesia” ori ”Hello” sunt titluri  de lucrări actrilice din galeria lui Marian.

pic3

Close
Închide
  Close