De Florian Gheorghe,

pic5

Deși, judecând după la vasta sa experiență în frumosul feminin, cei ce-l cunosc s-ar fi așteptat la o o expoziție inspirată din formele Evelor, Marian, în vârstă de 53 de ani, suprinde cu o suită de picturi pline de  îmbinări de culoare. Artistul nu a vrut să ne detalieze aspecte ale genezei pasiunii sale neștiute, aceea de artist plastic, probabil din pricina valului de cântărețe ce s-au repezit din prea mult timp liber asupra fensulelor iar acum se prezintă drept pictorițe.

Pregătește o expoziție

Însă are planuri mari: o expoziție în viitorul apropiat, a cărei dată ține doar de inspirația sa, iar dacă-și va găsi cumpărători serioși, banii se vor duce în conturile unui liceu de artă. Cel puțin, așa și-a propus cel mai nou artist de pe firmamentul artelor plastice…

Neștiuta lui pasiune s-a dezvoltat în liniștea subsolului vilei sale din Băneasa, și se adaugă celor deja știute – muzica, motociclismul și automobilele sport. ”Te aștept în parc”, ”Just the Way You Are”, ”Romantic flowers from Indonesia” ori ”Hello” sunt titluri  de lucrări actrilice din galeria lui Marian.

pic3