De Daria Maria Diaconu,

Onorariile unor artiști în vogă din peisajul muzical românesc nu sunt deloc mici. Astfel, pentru a cânta la Balul Bobocilor, Andreea Bălan ar încasa 2.500 de euro pentru un recitat de 45 de minute, notează click.ro.

De curând, Andreea Bălan a anunțat pe contul său de socializare că a pregătit un show special și pentru nunți, alături de dansatorul său, Petrișor Ruge.

„Vrei să ai o nuntă că în povești, să dansezi un vals așa cum ai visat și toți invitații să danseze și să se distreze? Special pentru toți cei care urmează să se căsătorească, am creat un show dedicat nunților, un show inspirat din nuntă mea la care am dansat un vals pe care l-am visat de mic copil și toți invitații s-au distrat pe cinste.

Împreună cu echipă mea, îți oferim o seară magică, plină de energie, culoare și foarte multă distracție. Te învățam Valsul Mirilor, îl dansăm cu tine, apoi îți cântăm și ne distrăm împreună. Abia aștept să vin la NUNTA TA!”, anunța vedeta în mediul online.

Dacă Andreea Bălan ia 2.500 de euro ca să cânte la Balul Bobocilor, colega sa din trupa Andre, Andreea Antonescu, are onorariul la jumătate. Însă, dacă cântă împreună, cele două cer 5.000 de euro.

Tot un tarif de 2.500 de euro are și Bella santiago, fosta căștigătoare a emisiunii X Factor, de la Antena 1.

Elena Ionescu, fostă componentă a trupei Mandinga, cere un onorariu de 1.200 de euro, în timp ce Ester Peony, cea care a reprezentat România la concursul Eurovision de anul acesta, cere 1.000 de euro.

Componenții trupei FreeStay au un onorariu de 2.200 de euro pentru 45 de minute de concert.

Citeşte şi:

Celine Dion a decis! Artista a ales Arena Națională pentru concertul de anul viitor, de pe 29 iulie. Cât costă și când se pun biletele în vânzare

Un reputat profiler care lucrează pentru Europol și FBI explică riscurile la care sunt supuși copiii și tinerii pe net. Unde se termină libertatea și unde începe protecția?

Atletul Albanez! Pravălia de dulciuri cu nume ciudat, singura afacere privată care a rezistat regimului comunist. Ceaușescu a băut aici bragă cu Charles de Gaulle!

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie