Mergi direct la conținut »
Cea mai frumoasă imagine cu Alex Velea și Antonia de sărbători. Ce i-a făcut chiar lângă bradul de Crăciun
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai frumoasă imagine cu Alex Velea și Antonia de sărbători. Ce i-a făcut chiar lângă bradul de Crăciun

Cea mai frumoasă imagine cu Alex Velea și Antonia de sărbători. Ce i-a făcut chiar lângă bradul de Crăciun

Alex Velea a făcut publică una dintre cele mai frumoase fotografii de familie., În imagine, artistul apare de iubita lui și de cei doi copii ai lor în timp ce împodobesc bradul de Crăciun.

De Dana Aramă,

Alex Velea este un familist convins. Deși are un program foarte încărcat., artistul încearcă să stea cât mai multă vreme în compania familie sale. Așa s-a întâmplat și zilele acestea, când Alex Velea s-a ocupat de împodobirea bradului de Crăciun, alături de iubita lui, cântăreața Antonia, și de cei doi băieți ai lor, Dominic și Akim.

Atmosfera a fost una de poveste, iar iubirea și gesturile de tandrețe au completat imaginea de familie perfectă.

Alex Velea și-a compleșit băieții, dar și partenera de viață cu toată atenția. Muzicianul a fost filmat în timp ce a luat-o în brațe pe Antonia, ajutând-o să pună un glob în brad, dar și în timp ce o îmbrățișa și o săruta pasional.

„#Familia ❤️”, este mesajul pe care Alex Velea l-a postat alături de una dintre cele mai frumoase fotografii de familie.

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia de mai mulți ani. Din povestea lor de iubire s-au născut doi băieți: Dominic și AkimAntonia mai are o fiică, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano.

Citește și: „Dosarele X” în Blejoi. Am fost în comuna prahoveană care pe 4 decembrie a fost cea mai poluată localitate din lume. «Nu am simțit nimic deosebit sau să se vadă ceva nor, mai deosebit. Nici miros»

 

Close
Închide
  Close