Mergi direct la conținut »
Cea mai traumatizantă experiență din viața Monicăi Bîrlădeanu. "La ședința publică, de față cu mulți alți oameni pe care nu-i cunoșteam"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cea mai traumatizantă experiență din viața Monicăi Bîrlădeanu. "La ședința publică, de față cu mulți alți oameni pe care nu-i cunoșteam"

Cea mai traumatizantă experiență din viața Monicăi Bîrlădeanu. „La ședința publică, de față cu mulți alți oameni pe care nu-i cunoșteam”

Monica Bîrlădeanu a trecut print-o experiență traumatizantă pe vremea când era copil. A fost pusă să aleagă între părinții săi.

De Dana Aramă,

Monica Bîrlădeanu, care de cîțiva ani s-a apucat să facă bijuterii, a reușit să se impună în showbiz-ul românesc ca model și actriță.

Frumusețea, dar și talentul au fost cele care au ajutat-o să ajungă în centrul atenției.

Mereu cu zâmbetul pe buze și cu o energie pozitivă, Monica Bîrlădeanu, care și-a propus să mai dea jos câteva kilograme, a avut parte și de momente grele de-a lungul vieții.

Una dintre cele mai traumatizante experiențe din viața sa a fost separarea părinților săi.

„Separarea e destul de urâtă, dar, chiar şi aşa, mi s-a părut că e mai bine ca ei să fie fericiţi separat decât să continue împreună, dar nefericiţi. Cred că divorţul lor m-a făcut să cred mai puţin în ideea de mariaj. N-am simţit că am această aspiraţie nici când aveam o doză de naivitate şi abia descopeream lumea.

Însă cel mai traumatizant moment a fost când, la şedinţa publică, de faţă cu mulţi alţi oameni pe care eu nu-i cunoaşteam, a trebuit să aleg între mama şi tata – să spun de cine îmi place mai mult, cu cine vreau să locuiesc în continuare. E îngrozitor să spui „cu mama“ în timp ce-ţi ţii tatăl de mână. Nu te mai poţi uita la el de ruşine pentru că a fost nevoit să îndure umilinţa abandonului unui copil care, în momentul ăla, poate să însemne întreaga lume pentru el.

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii
Recomandări

Rportaj video într-un loc miraculos! Reporterul Libertatea Andreea Archip a fost pe platourile înalte din Kenya, acolo unde un român antrenează atleții care domină sportul lumii

Pe atunci, fratele meu mai mare avea 18 ani, deci avea deja o independenţă, iar cel mic rămânea oricum în grija mamei, pentru că era încă la o vârstă foarte fragedă. Însă eu, la 12 ani, pentru că aveam o aşa-zisă responsabilitate parţială, am fost nevoită să mă pronunţ. Acela a fost momentul şi motivul pentru care m-am hotărât să urmez, mai târziu, Facultatea de Drept – voiam să schimb procedura asta barbară”, mărturisea Monica Bîrlădeanu într-un interviu pentru Adevărul.


Citește și: FOTO/ Gestul emoționant făcut de Adi Mutu pentru fiul său, Tiago. Ce tatuaj și-a făcut pe braț. Toate desenele de pe corpul ”Briliantului”


 

Close
Închide
  Close