Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cel mai mare scriitor român contemporan, premiat de Fuego la TVR 2 – GALERIE FOTO (PUBLICITATE)

Cel mai mare scriitor român contemporan, premiat de Fuego la TVR 2 – GALERIE FOTO (PUBLICITATE)

Show-ul lui Paul Surugiu-Fuego de la TVR 2 surprinde săptămână de săptămână prin distribuție, prin momentele create, prin alăturarea unor nume de rezonanță pentru România și prin divertismentul curat pe care-l promovează, lucru care-i este de altfel specific lui Fuego. Emisiunea este o gură de aer proaspăt, o gală asemănătoarea celor de altădată, dar cu strălucirea acestor ani, cu muzică de calitate și eroi care definesc țara aceasta, indiferent de domeniul de activitate.

Astfel, duminică, de la ora 15.00, Fuego îl va avea în platoul său de la TVR 2, pe cel mai cunoscut și apreciat scriitor contemporan, NICOLAE BREBAN. Marele om de cultură va povesti, într-un interviu emoționant, despre ce înseamnă scrisul în viața sa, despre situația actuală a României și despre frumusețea prețuirii mai optime a valorilor. El va fi premiat cu o distincție specială.

Totodată, trupa PROCONSUL se va număra printre invitații lui Fuego, băieții celebrând 20 de ani de carieră perioada aceasta. Natalia Barbu și Adrian Romcescu vă vor bucura cu muzica lor romantică și duete alături de Fuego. Darius Lungu, un puști de doar 8 ani, cu auz absolut, vă va uimi cu talentul său, la fel cum va face și prințesa naiului, ambasador cultural al României în lume – OANA LIANU, pe care-o știți de anii trecuți de la „ROMÂNII AU TALENT”, ea cântând cu foc la nai, cu vocea și la alte 10 instrumente de suflat. Pe Fuego îl puteți vedea și în toamnă, pe 15 noiembrie, la Sala Palatului, acolo unde va aduce un show de zile mari, celebrându-și cei 25 de ani de carieră pe scena muzicală, cu două orchestre și numeroși invitați de marcă!

Close
Închide
  Close