Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > FOTO/ Cele mai frumoase imagini cu băiețelul Elei Crăciun. Nicholas, ședință foto memorabilă

FOTO/ Cele mai frumoase imagini cu băiețelul Elei Crăciun. Nicholas, ședință foto memorabilă

Ela Crăciun a adus pe lume cel de-al treilea copil al său, pe Nicholas, în luna octombrie a anului trecut, iar, de atunci, bebelușul a fost personajul multor ședințe foto memorabile, unele fotografii fiind postate de celebra lui mămică pe rețelele de socializare.

Vedeta de televiziune  le-a oferit recent fanilor săi o surpriză: a selectat din albumul foto al familiei  imagini cu micuțul Nicholas și le-a postat pe blogul ei.

“De multe ori mi se întâmplă să găsesc poze vechi prin telefon, de pe vremea în care Alex și Alesia erau foarte mici și să mă apuce nostalgia. E așa frumos să te uiți în urmă și să ai o imagine clară a felului în care s-au schimbat. Cu ei nu am foarte multe poze bebeluși, dar cu Nicholas am făcut prima ședință foto la două zile după naștere, așa că am deja muuulte cadre și idei despre care vreau să povestim.

Și eu am căutat mult timp inspirație pentru poze, așa că vreau să vă propun câteva cadre pe care orice mămică s-ar bucura să le revadă. Deja după primele luni vor tot urma ocazii cum ar fi botezul, poze cu primul dințișor, poze cu primii pași. Vă așteaptă mulți ani încărcați de „prima dată” și experiențe noi și emoționante, așa că ar fi frumos să le surprindeți ca să le revedeți peste ani.  Am făcut un album în ordine cronologică și am început să plâng de emoție când le-am văzut. Parcă a trecut totul așa de repede și frumos. E un sentiment frumos să răsfoiești pagină cu pagină și să faci o călătorie în trecut, așa sper totuși să reușesc să și scot pozele și să le pun în albume mai des”, a scris vedeta pe blogul ei.

Citește și

 

Dr. Alban, starul muzicii anilor ʼ90, trimitea pachete cu cafea și țigări în România, pe vremea lui Ceaușescu! Fratele lui era student la Medicină în Timișoara

 

Close
Închide
  Close