MENIU CAUTĂ

Cele mai frumoase imagini cu Markus Schulz și viitoarea lui soție româncă. DJ-ul e topit după Adina | FOTO

Distribuie

Unul dintre cei mai buni DJ din lume, Markus Schulz, se căsătorește cu românca Adina Butar. Cei doi formează un cuplu extraordinar de frumos și unit.
În vârstă de 42 de ani, markus Schulz, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a făcut pasul cel mare și se pregătește de însurătoare. El a cerut-o în căsătorie pe românca SAdina Butar, cu care formează un cuplu de ceva vreme.

Schulz a organizat spectaculoasa cerere în căsătorie în timpul concertului pe care l-a susținut în Los Angeles de Revelion.

Senzuala româncă a publicat imediat imaginea cu fericitul moment pe pagina sa de Facebook, urând tuturor un an nou fericit şi declarând că 2018 a început deja să „strălucească” pentru ea.


De câțiva ani, Adina Butar intrase în familia Coldharbour, atunci cand a și început colaborarea cu Markus Schulz, cel care a fost desemnat, la un moment dat, Dj-ul numarul 1 în America.

Cei doi formează un cuplu foarte frumos și se înțeleg perfect. Sunt de nedespărțit, fie că este vorba de turnee, canațe sau dibverse evenimente.  Markus, care a fost și în România, e topit după Adina, după cum se poate vedea și din fotografiile cu cei doi, în diverse ipostaze.


Citește și: #SalariileRomanilor. Județele din România cu cele mai mari salarii, dar și județele cu cele mai mici lefuri


 

Citește mai multe despre adina butar, markus schulz, casatorie și Cuplu pe Libertatea.

Comentarii