Mergi direct la conținut »
Cele mai sexy ipostaze cu Gabriel Garko, prezentatorul Cerbului de Aur. Își arată trupul în toată splendoarea | FOTO Galerie foto
8imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cele mai sexy ipostaze cu Gabriel Garko, prezentatorul Cerbului de Aur. Își arată trupul în toată splendoarea | FOTO

Cele mai sexy ipostaze cu Gabriel Garko, prezentatorul Cerbului de Aur. Își arată trupul în toată splendoarea | FOTO

Italianul Gabriel Garko este conștient de atuurile fizice pe care le are, astfel că nu ezită să posteze, pe contul său de socializare, imagini în care apare în ipostaze sexy, la bustul gol.

De Dana Aramă,

Actorul italian Gabriel Garko face senzație cu fotografiile sale postate în mediul online.  Prezentatorul Festivalului Cerbul de Aur de anul acesta  publică foarte des imagini în care apare sumar îmbrăcat, expunându-și trupul perfect în toată splendoarea. Cei care îi urmăresc activitatea în mediul online abia așteaptă să-l vadă pe italian la bustul gol, în cele mai sexy ipostaze.


Gabriel Garko, în vârstă de 46 de ani, a debutat ca actor în anii 90.a Gabriel Garko, pe numele său real Dario Gabriel Oliveiro, a câștigat o ediție a concursului Mister Italia în 1991, fiind declarat cel mai frumos bărbat din țară. A urmat apoi o carieră în modelling, perioadă în care a avut mai multe pictoriale îndrăznețe. A jucat în numeroase filme și seriale. Cel mai mare succes l-a înregistrat însă cu rolul din serialul Lonore e il rispetto (Onoare și respect), în 2006. Gabriel Garko l-a interpretat pe Tonio Fortebracci.

Iulia Vântur aprezentat Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel GarkoFestivalul Internaţional Cerbul de Aur a avut loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și a fost transmis de TVR. Gabriel Garko a mai fost în România în urmă cu 15 ani, pentru turnarea unui film. În 2016, Gabriel Garko a prezentat festivalul de la Sanremo alături de Mădălina Ghenea.


Citește și: VIDEO. Dragnea, despre atacul Gabrielei Firea: ”Încerc să îi înțeleg nemulțumirea, dar e prea mult ca un prefect să devină subiect de discuție de trei ore în CExN”


 

Close
Închide
  Close