Mergi direct la conținut »
VIDEO | Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei de la Sala Palatului
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei de la Sala Palatului

VIDEO | Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei de la Sala Palatului

A doua seară de "Acadelia" a adus o surpriză de proporții pentru una dintre fanii Deliei. După câteva melodii interpretate în fața a miilor de spectatori aflați în sală, Delia a chemat pe scenă o domnișoară aflată în public.

Emoționată, fana artistei nu a știut la ce să se aștepte. După câteva clipe, artista l-a chemat pe scenă și pe iubitul fetei. Tânărul i-a făcut o declarație de dragoste iubitei sale și a îngenunchiat, cerând-o în căsătorie.

Tânăra a spus „Da” în aplauzele spectatorilor și a primit felicitările Deliei înainte de a părăsi scena. Iată momentul care a ridicat sala în picioare.

„Acadelia” este un show pus la punct în cele mai mici detalii: decoruri gigant, lasere, 130 de metri pătrați de ecrane led (premieră pentru un spectacol indoor), acrobații, iluzionism, balet, dar și momente pline de emoție.


Citeşte și: O bomboană de fată. Delia s-a îmbrăcat în culori fondante și a făcut show printre acadele, la Sala Palatului


 

Close
Închide
  Close