MENIU CAUTĂ

EXCLUSIV/Chef Florin Dumitrescu își umple casa de rude: «Îi așteptăm pe cei din familie, dar și pe prietenii noștri»

Distribuie

Chef Florin Dumitrescu petrece Sărbătorile de iarnă în familie. Mai exact, în familia extinsă. Va deschide ușa casei sale tuturor rudelor, dar și prietenilor apropiați, pentru că vrea să-i aibă aproape, de Crăciun, pe toți cei dragi.

”Crăciunul acesta îl voi petrece acasă, alături de soție și de fetițe (are două, Ava Elisabeta, de 4 ani și jumătate, și Mia Victoria, de 2 ani și jumătate – n.r.). Va fi un Crăciun special, pentru că îi așteptăm la masă pe cei din familie, dar și pe prietenii noștri. Așa că în zilele de sărbătoare vom fi aproape de oamenii dragi. Împodobim bradul împreună, facem focul în sobă și pregătim împreună preparatele tradiționale. Vom face sarmalele și sper să îmi rămână timp pentru rețeta mea specială de cozonaci”, ne-a dezvăluit juratul emisiunii ”Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Florin – care a călcat pe urmele colegului Cătălin Scărlătescu și s-a pus pe slăbit – ne-a mai spus că, de când a cunoscut-o pe Cristina, soția lui, are și o rețetă preferată de Crăciun, care nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare a familiei: ”cârnații de casă pregătiți alături de soția mea”.


S-a aflat cu cine petrece Lidia Buble Crăciunul. „Sunt cele mai frumoase sărbători”

Citește mai multe despre Florin Dumitrescu, Chefi la cutite, Crăciun și sarbatorile de iarna pe Libertatea.

Comentarii