Mergi direct la conținut »
Chef Patrizia Paglieri și-a făcut micro și dermopigmentare. Cum arată acum buzele și sprâncenele ei | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Chef Patrizia Paglieri și-a făcut micro și dermopigmentare. Cum arată acum buzele și sprâncenele ei | FOTO

Chef Patrizia Paglieri și-a făcut micro și dermopigmentare. Cum arată acum buzele și sprâncenele ei | FOTO

Chef Patrizia Paglieri a făcut o schimbare de look. ea a apelat la un specialist pentru a-și aranja sprâncenele și buzele. Chef Patrizia Paglieri, care  la un moment dat a făcut dezvăluiri despre viața sa personală, este cunoscută publicului telespectator din țara noastră grație unui show culinar care a fost difuzat la Pro TV. Ulterior, Patrizia Paglieri a fost înlocuită din postura de jurat la emisiunea respectivă.

De Dana Aramă,

Acum, ea a trecut printr-o transformare de look. A apelat la ajutorul unui specialist pentru a-și aranja sprâncenele și buzele. Ea a făcut micropigmentare, adică un tatuaj cosmetic al sprâncenelor, și dermopigmentare, un machiaj semipermanent al buzelor.

„Sprâncene fericite pentru vedete îndrăgite! <3
Sunt foarte bucuroasă să vă împărtășesc experiența minunată de care am avut parte alături de Chef Patrizia Paglieri!
Cu o fire jovială și plină de entuziasm, Patrizia știe să se facă extrem de plăcută și să îți pună un zâmbet larg pe față. :)
Drept mulțumire, i-am redat fericirea sprâncenelor și a buzelor, prin tehnici moderne de #micropigmentare, în stil #ombre, potrivite fizionomiei și personalității.
Astfel, se poate vedea cu ușurință, trăsăturile chipului au fost îndulcite și echilibrate, prin schimbarea formei și a culorii #patriziapaglieri  #dermopigmentare”, se arată pe pagina de pe o rețea de socializare a clinicii unde a mers Patrizia Paglieri să se aranjeze.


Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Nașa blondă, sexy și îmbrăcată în albastru. Ajunge rar în țară, dar a venit special pentru nunta lui Adrian Mutu


 

Close
Închide
  Close