Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Chiar dacă nu e însărcinată, Andreea Bălan pregătește un spațiu și pentru un viitor copil: «Bebeluşul nostru va avea şi el camera lui» | EXCLUSIV

Chiar dacă nu e însărcinată, Andreea Bălan pregătește un spațiu și pentru un viitor copil: «Bebeluşul nostru va avea şi el camera lui» | EXCLUSIV

Andreea Bălan şi Keo au mai făcut un pas important în doi, investindu- şi economiile, în jur de 300.000 de euro, într-o superbă vilă, situată în Băneasa, foarte spaţioasă, de circa 350 de metri pătraţi, cu şapte camere şi dotată cu aparatură şi mobilier de cea mai bună calitate. Andreea şi-a făcut în acest imobil care se învârte după soare şi o sală de dans, iar Keo şi-a amenajat un imens studio, în care deja lucrează de mai bine de o lună. De asemenea, soliştii şi-au construit aici şi o sală de fitness, precum şi dressinguri imense, în care artista să-şi poată depozita atât hainele ei de scenă, cât şi pe ale dansatoarelor ei. Momentan, din “schiţă” lipseşte doar camera bebeluşului, care însă va fi imediat gata atunci când Andreea şi Keo vor deveni părinţi: “Bebeluşul va avea şi el camera lui, din cele şapte câte sunt, vom avea de unde alege”, a mărturisit Andreea pentru Libertatea. Artista a dezvăluit şi motivul pentru care încă nu s-au mutat, deşi vila este gata de ceva timp: “Mai era de montat bucătăria şi aragazul. Nu aveam cum să ne mutăm, pentru că nu puteam face mâncare, nu aveam ce mânca. Neam dus acolo doar o parte din bagaje”, a precizat aceasta.

De Păsat Ana Maria,

Îşi vor angaja o menajeră

Andreea şi Keo au demarat lucrările la vila din Băneasa încă din 2012, imediat după ce au achiziţionat terenul. Deşi aveau în plan să se mute în casă nouă cât mai repede, căci muncitorii au lucrat cu sârg, cei doi artişti au mai tras de timp pentru niscaiva modificări. În noua locuinţă, dat fiind că stăpânii casei sunt mai mult plecaţi prin ţară, cu concertele, Andreea Bălan şi Keo îşi vor angaja o menajeră care să se ocupe în special de curăţenie.

În juriu la «România dansează», din semifinale

Andreea a semnat de curând un nou contract cu Antena 1, de care e încântată. “Voi fi la «România dansează», în juriu, dar din semifinale. Deşi principalul meu job este muzica, sunt bucuroasă de acest proiect. Îmi doream de mult să fiu la această emisiune, care mă defineşte”, ne-a spus Andreea.

Close
Închide
  Close