De Dana Aramă,

Mihaela Rădulescu și Andreea Marin, două dintre divele showbiz-ului românesc, sunt colege la emisiunea Uite cine dansează!, de la Pro Tv.

De când a început show-ul, care a ajuns la cea de-a treia ediție, cele două se tot tachinează și își aruncă replici care demonstrează că, în ciuda aparențelor, nu au îngropat securea războiului.

După ce au văzut prestațiile celor două la show-ul de dans de la Pro Tv, fanii și-au făcut deja o părere despre comportamentul celor două.

Cine câștigă războiul divelor de la Uite cine dansează! „Strică tot feng-shui-ul”

Pe pagina de Facebook a competiției de dans, fanii au comentat pe marginea celor văzute în cea de-a treia ediție a concursului.

Prezentatoarea Mihaela Rădulescu a întrerupt-o de mai multe ori pe jurata Andreea Marin, ori de câte ori aceasta a vrut să comenteze câte ceva.

La un moment dat, când Andreea Marin spunea cât de minunată este scenografia la show, Mihaela Rădulescu a întrerupt-o, spunându-i că are o emisiune de prezentat și că a fost menționat la începutul emisiunii cât de frumoasă este scenografia.

„Doamne…să nu o mai întreruptă pe Andreea marin la orice zice… Mihaela Rădulescu strică tot show-ul serios…”, „Mihaela Rădulescu este șefă…n-ai înțeles?”, „Nu știu ce caută în show-ul ăsta…strică tot feng-shuiul???plus că Andreea Marin mereu o evită și nu e necioplită ca ea…”, „Răduleasca o ia prea personal… și crede că le știe pe toate!”, „Mihaela Țiganu nu are farmec. Doar vrăjeli ieftine.”, „Felicitări, Andreea că nu dai replică la înțepăturile din invidie ale lui Mihaela.”, „Andreea Marin a surclasat-o pe Răduleasca si la ținută. „, „Femeile acelea două  ar trebui să-și ducă bătăliile în altă parte și să nu ne strice plăcerea de a urmări emisiunea nouă .”, sunt doar câteva dintre mesajele fanilor.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism