Mergi direct la conținut »
Cine a fost prima soție a regretatului compozitor Dumitru Lupu. A mai fost însurat tot cu o cântăreață de muzică ușoară
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine a fost prima soție a regretatului compozitor Dumitru Lupu. A mai fost însurat tot cu o cântăreață de muzică ușoară

Cine a fost prima soție a regretatului compozitor Dumitru Lupu. A mai fost însurat tot cu o cântăreață de muzică ușoară

Compozitorul Dumitru Lupu era căsătorit cu Ileana Șipoteanu din anul 1993. Înainte de acest mariaj, el a mai fost însurat tot cu o solistă de muzică ușoară.

De Dana Aramă,

Compozitorul de muzică ușoară Dumitru Lupu a murit în această dimineață, chiar de ziua de naștere a soției sale, Ileana Șipoteanu, care împlinește 50 de ani.

Dumitru Lupu, care a încetat din viață sâmbătă 22 iulie 2017, la ora 5:00 dimineața, și Ileana Șipoteanu au împreună o fată, Dumitrana, care se ocupă de regie de film.

Înainte de mariajul cu Ileana Șipoteanu, regretatul compozitor Dumitru Lupu a mai fost căsătorit cu cântăreața de muzică ușoară Viorela Filip.

 


Te-ar putea interesa și: VIDEO EXCLUSIV/ Ce regim îl așteaptă pe Cristi Boureanu după eliberare. Trebuie să recupereze lunile de detenție


Cine a fost prima soție a regretatului compozitor Dumitru Lupu. Viorela Filip și-a refăcut viața după divorț

Viorela Filip este una dintre personalităţile din muzica uşoară românească. S-a născut la Tuzla şi este absolventă de Conservator.

Reputata artistă are la activ numeroase înregistrări la radio, emisiuni de televiziune, turnee, spectacole şi festivaluri.
Din anul 2008, este membră a Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România. Din anul 2012, marea artistă este membră a asociaţiei Mondiale a festivalurilor şi Artiştilor – WAFA, cu sediul în Malta.
Viorela Filip a cîştigat numeroase premii ca artist, dar şi ca profesor, elevii săi bucurându-se de mari reuşite la festivalurile la care au participat.
Viorela Filipt este fiica scriitorului Stelian Filip şi are două mariaje la activ. A fost căsătorită cu Dumitru Lupu, iar acum formează o familie cu Cristian Bârlădeanu.
Două dintre cele mai cunoscute melodii ale sale sunt „Doar un trandafir” şi „La o fereastră”.

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui.  Gestul care i-a salvat viața
Recomandări

Un cioban de 19 ani s-a întâlnit cu o ursoaică cu doi pui. Gestul care i-a salvat viața

 

Ce spunea Ileana Șipoteanu despre fosta nevastă a lui Dumitru Lupu

Întrebată dacă a avut vreo vină că Dumitru lupu și Viorela Filip s-au despărțit, Ileana Șipoteanu a explifcat cum au stat lucrurile, într-un interviu pentru revista Tango.

„Nu! Poate ea o fi gândind așa, dar eu nu, pentru că eu nici n-am știut o lună de zile că e însurat. Dar mie mi-e greu să vorbesc despre asta, nu pentru că nu vreau să deschid subiectul, însă pot spune acum doar că femeia este un pion foarte important într-o căsnicie, mult mai important decât bărbatul. Este acel pion pe tablă de șah care, dacă nu face mutările corecte, se alege praful”, declara văduva lui Dumitru Lupu.

„Ne cunoșteam dinainte și ne-am înțeles foarte bine”, mai spunea Ileana Șipoteanu despre VIorela Filip, cu ceva timp în urmă.


Citește și: EXCLUSIV/ Confesiunile lui Petre Roman în dosarul Mineriadei: „Am dormit în sediul Guvernului, dar nu am știut că vin minerii”


 

Close
Închide
  Close