MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 09:57

Cine și-ar fi închipuit așa ceva despre fosta soție a lui Ion Dichiseanu. Chiar Simona Florescu a spus

Distribuie

Cântăreața Simona Florescu a dezvăluit un detaliu mai puțin cunoscut despre ea. Vedeta are un talent special, făcându-și singură unele dintre ținute pe care le poartă.

 

Simona Florescu, fosta soție a renumitului actor ion Dichiseanu, a fost să filmeze pentru o emisiune care va fi difuzată în perioada sărbătorilor de iarnă la Antena Stars.

Vedeta a filmat alături de solistele Marina Voica și Carmen Rădulescu, dar și împreună cu prezentatorul de televiziune mihai Morar.

La filmări, Simona Florescu a purtat o rochie scurtă, de culoare neagră, în stil tradițional, despre care a dezvăluit că este creată și lucrată chiar de ea.

„Ediție specială cu oameni valoroși. Vă invităm să urmăriți emisiunea Răi da’ Buni din 28 decembrie. Mi-a fost alaturi Jasp Band din Buzău, într-un început de colaborare. Până atunci, să vă împlinească Sfântul Nicolae toate câte le doriți.

PS: ținuta mea e creată și lucrată tot de mine. Seara de poveste❤❤❤???”, a scris Simona Florescu în mediul online.

Au trecut opt ani de la divorțul cântăreței Simona Florescu de marele actor Ion Dichiseanu, dar cei doi au rămas în relații foarte bune.  Simona Florescu și Ion Dichiseanu au împreună o fiică, Ioana.

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

 

Citește mai multe despre Ion Dichiseanu, simona florescu, rochii, tinute și vestimentație pe Libertatea.

Comentarii