Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Simona Florescu, amănunte necunoscute din relația cu Ion Dichisesanu. "Nu m-a cerut în căsătorie"

Simona Florescu, amănunte necunoscute din relația cu Ion Dichisesanu. „Nu m-a cerut în căsătorie”

Simona Florescu, fosta parteneră de viață a actorului Ion Dichiseanu, a oferit amănute mai puțin cunoscute despre relația cu acesta.

De Dana Aramă,

Cântăreața Simona Florescu a fost invitată la o emisiune de la Antena Stars, în cadrul căreia a oferit detalii mai puțin știute de pe vremea când forma un cuplu cu renumitul actor Ion Dichiseanu.

„Situațiile din viață m-au ajutat, pentru că e foarte bine câteodată să-ți creezi scutul ăla. Trăim într-o lume care se pare că e din ce în ce mai urâtă, așa mi se pare mie. Și atunci mi-am creat scutul acela ca să mă protejez…
Dichi era un burlac convins. Destinul. Cred foarte mult în destin, și eu și el crede. Așa s-a întâmplat. Sunt o femeie foarte greu de cucerit, foarte greu cedez. Lui i-a plăcut asta, că am cedat foarte greu. N-a fost ușor să stau lângă o asemenea valoare. E foarte greu. Aveam 19 ani neîmp-liniți, el 54. Pe Ioana am născut-o la 20. N-am simțit niciodată diferența de vârstă. Nu m-a cerut în căsătorie, a făcut consiliu de familie și a zis: „Mă însor”. Și după aceea a venit la mine și mi-a zis: „Facem nuntă”. Nu m-a cerut în căsătorie. Întâi am născut-o pe Ioana. El a luat decizia să ne căsătorim. Eu nu eram pentru căsătorie neapărat și nici acum nu sunt pentru actele alea. Pentru mine, cel mai important este un legământ între noi doi și în fața lui Dumnezeu. Cred că acelea sunt cele mai importante decât hârtiile alea, decât actele”, a povestit Simona Florescu.

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile
Recomandări

Valentina, adolescenta de 15 ani din Vaslui, a fost găsită. Fata era dispărută de 10 zile

Fosta parteneră de viață a împlinit 51 de ani zilele trecute.

 

„Am împlinit 51 de ani… Am petrecut frumos, foarte frumos. Superb, o zi deosebită, specială, m-am bucurat că mi-au venit prietenii din București și din Germania. Dichi nu a venit, e în București, are filmări, nu poate să lipsească. Ioana (n.r. fiica ei) nu putea să vină, pentru că trebuie să o aducă soțul ei, care e ocupat cu treaba…
Nu mă interesează valoarea materială a cadourilor. Mie îmi plac florile foarte mult…

Cea mai frumoasă urare am primit-o de la fiica mea, Ioana. Mi-a spus că mă iubește și că sunt cea mai bună mămică din lume. Și m-a făcut praf asta”, a afirmat artista.

Vedeta a detaliat și care este regimul ei de viață și cum reușește să fie într-o formă fizică de invidiat:

O româncă de 43 de ani, printre cele mai căutate infractoare din Europa. Ce făcea cu fetele pe care le recruta
Recomandări

O româncă de 43 de ani, printre cele mai căutate infractoare din Europa. Ce făcea cu fetele pe care le recruta

„Nu mănânc dulciuri. De zece ani, mai bine de zece ani nu mai mănânc cartofi prăjiți. Nu e un regim drastic, este un stil de viață. Așa mi-am propus, e vorba de sănătate în primul rând. Apoi e vorba și de siluetă. da, când l-am cunoscut pe Dichi aveam cu zece kilograme mai mult decât am acum. Am fost și mai plinuță, dar eram proporțională. de foarte mulți ani am stilul acesta de viață și mă simt foarte bine așa…”.

Au trecut opt ani de la divorțul cânăreței Simona Florescu de marele actor Ion Dichiseanu, dar cei doi au rămas în relații foarte bune.  Simona Florescu și Ion Dichiseanu au împreună o fiică, Ioana.


Citește și: Nunta lui Dragnea jr.: petrecerea s-a încheiat, invitații au mâncat, s-au distrat și au cotizat! Somon, Salam și plicuri generoase


 

Close
Închide
  Close