Mergi direct la conținut »
Cine vor fi nașii lui Iris, cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cine vor fi nașii lui Iris, cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

Cine vor fi nașii lui Iris, cea de-a doua fetiță a Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda

S-a aflat cine vor fi cei pe care prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea și soțul ei, muzicianul Tavi Clonda, i-a ales să fie nașii celei de-a doua fetițe a lor, Iris.

De Dana Aramă,

Într-un interviu pe care l-a acordat revistei Viva, Gabriela Cristea a dezvăluit care vor fi nașii micuței lor. Cei aleși de vedeta de televiziune sunt fostul prezentator de televiziune Mădălin Ionescu și partenera de viață a acestuia, jurnalista Cristina Șișcanu.


„Ca și în cazul Victoriei, vom avea aceiași nași. Mai exact, Cristina și Mădălin Ionescu, Andreea, sora lui Tavi, și, de asemenea, prietenul nostru Tudor Marian„, a declarat Gabriela Cristea.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară în data de 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se numește Thea Iris Selena.


Citește și:

Luptătorul Cătălin Moroșanu face masterul în Criminalistică. “Nu m-am gândit să lucrez ca avocat, dar poate voi profesa în mediul universitar”

Close
Închide
  Close