De Ana Maria Marinescu,

“Am terminat facultatea de Drept, acum fac masterul la Criminalistică. Nu m-am gândit să lucrez ca avocat, dar poate voi profesa în mediul univeristar. Îmi doresc să fiu mentor, în special pentru tineri sportivi care vor să reprezinte România”, a declarat Cătălin Moroșanu.

Cătălin Moroșanu, alături de ceilalți concurenți intrați în ”Ferma” cu gândul la premiul de 50.000 de euro

Până să ajungă la catedră, Moroșanu trebuie să termine lupta pentru premiul pus în joc la “Ferma”: 50.000 de euro, pe care vrea să-i investească în firma lui, “pentru a o crește și mai mult, ca să pot aduce luptători și mai puternici în România. Îmi doresc foarte mult să-mi dezvolt afacerea”. Cât de m ult crede în șansele lui de a pune mâna pe bani? “Am câștigat «Dansez pentru tine», am fost «Regele Junglei» (la «Sunt celebru, scoate-mă de aici!» – n.r.), dar nu trebuie să se sperie concurenții de mine, pentru că sunt situații și situația și cred că toți avem șansa de a câștiga. Nu mă consider cel mai bun”.

Calități, defecte și vicii. Adoarme și se trezește cu telefonul în mână!

Invitat să-și facă “inventarul” de calități, defecte și vicii, Moroșanu n-a fost indulgent cu el însuși. “Sunt un om obișnuit, îmi plac lucrurile simple, îmi place să ies cu prietenii, să mă distrez cu ei. Sunt o persoană voioasa, haioasă, îmi place să-mi trăiesc viața, sunt corect, dar sunt și delăsător, dezordonat, am și momente când sunt puțin leneș! Mi-aș dori să am mai multă voință și să fiu mai responsabil. Mă enervez foarte repede și pe termen scurt s-ar putea să fiu și răzbunător, dar odată cu trecerea timpului, îmi trece și supărarea”, ne-a mărturisit luptătorul.

Cătălin spune despre el că e un om simplu și mai mereu voios

Dependențele lui se rezumă la telefon – “n-aș renunta la telefonul el, parcă face parte din mine” -, internet și social media! “Primul lucru care îl fac dimineața când mă trezesc e să umblu pe telefon sau mă uit pe netflix la filme. Iar ultimul lucru pe care îl fac seara e să mă uit pe facebook. E o problema foarte mare tehnologia”.

Spune că politica i-a făcut mai mult rău decât bine

Ca multe alte vedete, fie ele din sport, televiziune, actorie ori muzică, și Moroșanu și-a încercat norocul în politică. Relația lui de iubire cu partidele s-a destrămat însă după 4 ani.

În 2012, luptătorul a devenit consilier județean în Iași, ales fiind pe listele PDL, iar în 2016 a obținut un nou mandat, însă pe listele PNL. În toamna aceluiași an, și-a depus candidatura pentru Parlament, apoi și-a retras-o și și-a dat demisia din toate funcțiile deținute în partid, motivând că “schimbarea clasei politice este o iluzie deșartă”.

Acum susține că “politica m-a dezvoltat foarte mult personal, în sensul că am o inteligență empatică mult mai mare. Am avut și avantaje, dar pot spune că mai multe au fost dezavantajele”.

VIDEO | EXPERIMENT LIBERTATEA: Ce faci când pe locul tău de parcare ”staționează” un stâlp de electricitate? Te alegi cu o pagubă de 500 de lei!