Mergi direct la conținut »
Concert cu lacrimi și rugăciuni pentru Leo Iorga. Cântărețul a apărut în scaun cu rotile lângă Bodo și Bittman
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Concert cu lacrimi și rugăciuni pentru Leo Iorga. Cântărețul a apărut în scaun cu rotile lângă Bodo și Bittman

Concert cu lacrimi și rugăciuni pentru Leo Iorga. Cântărețul a apărut în scaun cu rotile lângă Bodo și Bittman

La concertul organizat în weekend în memoria lui Teo Peter, prietenii și foștii colegi ai rockerului ucis într-un accident de mașină în 2004 n-au plâns doar pentru pierderea de acum 15 ani, ci și pentru Leo Iorga, care și-a făcut apariția pe scenă în scaun cu rotile.

De Florian Gheorghe,

“N-am vrut ca lumea să mă compătimească, dar n-am putut să-mi refuz colegii”, a părut să se scuze Leo, care a ieșit pentru câteva ore din spital, ca să fie alături de colegii de la Compact b și de toți ceilalți muzicieni adunați la Arenele Romane din București, pentru a cânta în memoria lui Teo Peter.

Slăbit de boală și așezat în scaunul cu rotile la care l-a condamnat a treia operație suferită anul acesta, la un picior (după alte două la singurul său plămân), Leo a înduioșat până la lacrimi întreaga audiență când a-nceput să cânte refrenul pe care vocea lui l-a făcut nemuritor: “După ani și ani mă voi întoarce/După ani și ani sigur voi veni/ După ani și ani vom fi împreună din nou/ Primul nostru gând ne va regăsi plângând”.

Alături de el s-au aflat prietenii săi sinceri, care au înțeles că, dincolo de certurile iscate pe orgolii și “ciolan” dintre cele două tabere desprinse din vechiul Compact, există, totuși, prietenii adevărate: Dan Bittman (Holograf), Bogdan “Bodo” Marin (Proconsul), Mihai “Miță” Georgescu (Bere Gratis) și colegii săi din trupa Compact b.

“Poate n-aș fi apărut pe scenă, dacă atâți oameni nu ar fi decis să respecte însemnătatea momentului, aducerea aminte de Teo”, a spus Leo, care a fost adus la spectacol de soție și de băieții lui. Cântărețul de 54 de ani a fost impresionat de cât de multă lume a răspuns apelului de a-l comemora pe Teo – pe scenă au mai urcat Bosquito, Emeric Imre, Iris,Aurel Tămaș, Ovidiu Anton și Navi -, dar și de rugăciunile înălțate spre cer de colegii săi de breaslă.

Close
Închide
  Close