Mergi direct la conținut »
Concertul lui David Duchovny nu se mai ține la Sala Palatului. Ce se întâmplă cu biletele cumpărate până acum
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Concertul lui David Duchovny nu se mai ține la Sala Palatului. Ce se întâmplă cu biletele cumpărate până acum

Actorul David Duchovny va susține un concert la București, luna viitoare, dar nu la Sala Palatului, cum s-a anunțat inițial, ci la Sala Radio.

De Dragoș Tănase,

„Sala Radio corespunde 100% din punct de vedere acustic cu cerințele artistului. Este dorința sa expresă să optăm pentru această locație, întrucat nu face nicio abatere de la specificațiile sale tehnice. Un perfecționist desăvârșit în tot ceea ce face, David preferă să schimbe locația decât să nu fie conformă cu ceea ce el dorește!”, spun organizatorii, citați de b365.ro, care au precizat că biletele rămân valabile pentru noua locație.

Firmele de ticketing îi vor contacta pe cei care le-au achiziționat pentru a le trimite noul bilet sau, cei care doresc, pot să contacteze și ei firmele de ticketing cerând schimbarea pe noua sală.

Concertul, care face parte din turneul „Every Third Thought Tour”, va avea loc duminică, de 10 februarie 2019, de la ora 20.00. Pentru prima dată în România, țară inclusă pe locul al doilea în agenda concertelor sale de acum, după Rusia, David va cânta alături de band-ul său.

Turneul poartă numele cel mai recent album al său, iar Bucureștiul este o destinație mult așteptată de către artist. El a spus că a auzit multe despre căldura publicului român și că i-au primit foarte bine toate filmele și serialele, abia așteptând să apară în fața acestuia.

David Duchovny – scurtă biografie

  • David Duchovny este singurul actor care a câștigat Golden Globe pentru „Cel mai bun actor”, într-o serie de televiziune, atât la categoria Comedie, cât și Dramă.
  • A jucat alături de nume mari precum Brad Pitt, Mimi Rogers, Julia Roberts, George Clooney Robin Williams.
  • A făcut furori în „Dosarele X” și „Californication”.
  • Actorul a scris trei cărți și a lansat deja două albume muzicale.
afis-david-duchovny-concert-sala-radio-2019

FOTO – Infomusic.ro

FOTO PRINCIPAL –Facebook.com/DavidDuchovnyOfficial


Citește și… VIDEO | „România din Antarctica”: Expediția a trei români până la capătul lumii


 

Close
Închide
  Close