MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 15:28

Confesiunea lui Horia Brenciu despre familia sa. „Deja mă gândesc cu groază”

Distribuie

Horia Brenciu a făcut declarații despre familia sa. Artistul și-a deschis sufletul într-un interviu pentru revista Viva.

 

Cântărețul Horia Brenciu a făcut declarații despre soția sa, Alice Dumitrescu, și despre familia lor cu patru copii.

„Viața alături de copiii mei și alături de soția mea este tot ce mi-am dorit. Îmi place să fiu responsabil, iar ceea ce am primit este chiar responsabilitatea întruchipată. Zilnic beneficiez de râsete, îmbrățișări, urlete, plânsete, alergări prin casă, pisici, diverse observații făcute copiilor, pe diverse tonuri, și iar îmbrățișări… Niciodată nu mă plictisesc. Deja mă gândesc cu groază când o să crească mari și o să îmi spună că vor să plece în lumea largă…”, a declarat Horia Brenciu pentru viva.ro.

„Andreea, fata mea cea mare, lucrează de ceva timp cu mine, astfel încât, „jocurile mele sunt și ale ei. Maria are un țel: actoria. Cei mici se hârjonesc reciproc și, în fiecare seară, vor ca tata să le facă duș, pentru că le cântă când îi spală… Mă supun, ce să fac…”, a mai spus el.

Artistul a vorbit și despre procesul de adopție al fiului său, Toma.

„Nu știu dacă a fost neapărat luptă… Cred că, în general, sistemul de adopție este cel care pune la încercare nivelul de hotărâre al fiecărui părinte care vrea să facă acest pas. Dacă iubești un pui de om, nicio hârțogăraie de pe lumea asta nu te va face să renunți”, a afirmat cântărețul.

Horia Brenciu este prezent de foarte multă vreme în lumea televiziunii și a showbiz-ului autohton. Este cântăreț, a prezentat numeroase emisiuni și a fost jurat la diverse show-uri de talente. În plan personal, Horia Brenciu este căsătorit cu producătoarea de televiziune Alice Dumitrescu. Cuplul are patru copii: Toma, care este înfiat, Mina, copilul lor biologic, și Maria și Andreea, acestea din urmă fiind fiicele lui Alice Dumitrescu dintr-o căsnicie anterioară.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

Citește mai multe despre confesiune, Copii și Familie pe Libertatea.

Comentarii