Mergi direct la conținut »
Confesiunile lui Nelu Ploieșteanu. "Cheltuiam cel puțin 45 de milioane de lei vechi pe medicamente pe lună"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Confesiunile lui Nelu Ploieșteanu. "Cheltuiam cel puțin 45 de milioane de lei vechi pe medicamente pe lună"

Confesiunile lui Nelu Ploieșteanu. „Cheltuiam cel puțin 45 de milioane de lei vechi pe medicamente pe lună”

Interpretul de muzică lăutărească Nelu Ploieșteanu a făcut mărturisiri despre fiul său mort, dar și despre viața lui de acum în cadrul unei emisiuni de televiziune.

De Dana Aramă,

În luna aprilie a acestui an, lăutarul Nelu Ploieșteanu și-a pierdut fiul, Mihăiță.

Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința. De la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie. Mihăiță se afla în grija fostei soții a lui Nelu Ploieșteanu, Elena.

Cântărețul de muzică de petrecere a fost invitat la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D, unde a povestit cât de mult s-a chinuit cu băiatul lui. De asemenea, nelu Ploieșteanu a mărturisit că vrea să se împace cu soția sa.
 „M-a întărit bunul Dumnezeu. Trebuie să cânt, asta e meseria mea, nu am ce să fac. A trăit până la 31 de ani datorită soției mele. L-a îngrijit extraordinar. Ea crede că nu a făcut tot ce îi stă în putință pentru el. Am fost să cumpărăm pentru parastas, se purta de zici că e din altă lume. Ea în 30 de ani a stat numai lângă el, nu a ieșit din casă. Nu a mers la film, nu a mers la nunți, nicăieri, credeți-mă că nu a ieșit din casă!”, a declarat Nelu Ploieșteanu.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

„Mergeam de două ori pe săptămână la medic, avea tratament. Cheltuiam cel puțin 40-45 de milioane de lei vechi pe medicamentele pe lună. Că era bine, că era rău, mergeam cu el la medic. Am ajuns să ne acuzăm reciproc. Ea stătea acasă, nu puteam să stau și eu acasă, cineva trebuia să muncească. Trebuie să mă duc să muncesc, asta e meseria mea, din asta trăiesc. Alții o fac de plăcere, pentru mine asta e serviciul meu”, a mai spus el.

„Noi mergeam în fiecare săptămână la spital, indiferent dacă erau bine sau nu. Băiatul nu a vrut să plece până nu m-am împăcat cu soția. Vreau să mă mut cu soția mea”, a afirmat artistul.

„Cea mai importantă e familia. La noi sunt 40 de ani de căsnicie. Mihăiță nu a vrut să plece până nu m-am împăcat cu tatăl lui. Asta a fost misiunea lui pe Pământ”, a declarat Elena, partenera de viață a lui Nelu Ploieșteanu.


Citește și: EXCLUSIV/Părăsit de mamă la patru luni, pilotul mort a fost crescut de bunică și, de la 14 ani, de Armată! (FOTO&VIDEO)


 

Close
Închide
  Close