Mergi direct la conținut »
Confidenta Zinei Dumitrescu face mărturisiri. "El nu se dusese la ea de șase ani. Asta a terminat-o"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Confidenta Zinei Dumitrescu face mărturisiri. "El nu se dusese la ea de șase ani. Asta a terminat-o"

Confidenta Zinei Dumitrescu face mărturisiri. „El nu se dusese la ea de șase ani. Asta a terminat-o”

Confidenta Zinei Dumitrescu a făcut declarații la postul de televiziune Kanal D. Aceasta a afirmat răspicat că creatoarea de modă nu își dorea să fie incinerată.

De Dana Aramă,

Aura Ionescu, prietena de o viață a regretatei creatoare de modă Zina Dumitrescu, a acordat un intervoiu pentru Știrile Kanal D. Aceasta a mărturisit că vedeta nu-și dorea să fie incinerată și că faptul că nu a fost vizitată de fiul ei la azil i-a grăbit sfârșitul.

„Eu eram confidenta ei, poate lumea nu știe. Regret tot ce s-a întâmplat, nu mă așteptam la un asemenea sfârșit. Nu merita să iasă de pe scena vieții așa cum a ieșit. Niciodată nu a zis că vrea să fie incinerată. Era revoltată când a aflat că Sergiu Nicolaescu a fost incinerat.

Locul ei nu era la azil. Era mai bine decât acasă, dar așa s-a terminat viața ei. Era supărată. M-am luptat cu el să nu o ducă la azil. Niciodată nu vorbea urât despre el. El nu se dusese la ea de șase ani. Asta a terminat-o!”, a declarat Aura Ionescu.

Zina Dumitrescu a fost considerată ca fiind cea care a pus bazele modei în România. Zina Dumitrescu a încetat din viață în data de 29 martie 2019, la vârsta de 82 de ani. Aceasta s-a stins din viață la azilul unde și-a petrecut ultimii ani de viață. Despre fiul Zinei Dumitrescu, Cătălin, s-a aflat că vrea să își incinereze mama, situație care a creat numeroase comntroverse. Potrivit informațiilor apărute în presă, Zina Dumitrescu a vrut să fie înmormântată alături de mama ei, Natalia Bogoş, care a murit în urmă cu 35 de ani. Zina Dumitrescu îşi dorea să fie înmormântată la cimitirul Bellu, acolo unde avea şi un loc de veci alături de cel în care este înmormântată mama sa.

Citește și: VIDEO | Interviu cu părintele Francisc Doboș, purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Romano-Catolice de București: “Tare m-aș bucura ca vizita Papei să ne ajute să fim acel noi înșine care construiește o țară, să n-o mai împrăștiem prin lume!”

 

Close
Închide
  Close