MENIU CAUTĂ
21 Ian. 2011 21:15

Controversatul om de afaceri Gelu Genică Boerică a dat-o pe populară

Distribuie

Controversatul Gelu Genică Boerică a lăsat afacerile, care i-au adus numai necazuri in ultimii 15 ani, şi s-a apucat de cantat alături de Niculina Stoican. Genică, supranumit “Regele TVA”-ului, şi-a lansat recent primul album, CD-ul “Lume, nu vorbi de mine”.

Genică Boerică propune 18 piese folclorice, multe interpretate în duet alături de Niculina Stoican, de care se spune că îl leagă mai mult decât o prietenie şi o colaborare muzicală. Albumul omului de afaceri a fost editat de casa de discuri Ijac Music Production.

Albumul a fost lansat în cadru privat, la aniversarea lui Gelu, iar primii care l-au primit au fost prietenii săi apropiaţi. Vă pot spune că Gelu a vrut să scoată un «album de suflet», pentru el şi apropiaţii săi, şi s-a dovedit a fi talentat ca solist, dar nu vrea să facă o carieră din meseria de cântăreţ', ne-a mărturisit Niculina Stoican, partenera omului de afaceri.

CD-urile sunt o comandă personală, au fonograme şi nu se găsesc pe piaţa de profil', spune şi reprezentantul casei de discuri.

Chiar dacă nu vrea să ajungă vedetă la nunţi, Genică Boerică şi-a făcut deja un fan, pe Dumitru Dragomir, preşedintele LPF, care a avut privilegiul să-l asculte la o petrecere nocturnă într-un restaurant bucureştean.

A stat după gratii timp de aproape doi ani

4656-326505-10niculina.jpgAfaceristul craiovean Genică Boerică, cel care de anul trecut este chiar avocat în Baroul Constituţional, are mai multe dosare penale în care este judecat pentru rambursări ilegale de TVA, de sute de milioane de lei, infracţiuni economice, spălare de bani, fals în declaraţii şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

El a stat după gratii aproape doi ani, între 2004 şi 2006. După arestarea sa, la percheziţii, procurorii au găsit la una dintre vilele sale aproximativ 5,5 kilograme de bijuterii, constând în inele, brăţări, coliere, cercei şi un ceas cu diamante şi briliante, estimat la aproximativ 40.000 de dolari. Într-unul din dosare, Boerică a fost condamnat la 8 ani de închisoare, însă la apel judecătorii au hotărât ca dosarul să se rejudece.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Primăria Capitalei a „abandonat” trei panouri electrice sub Podul Basarab
Comentarii