MENIU CAUTĂ
06 Dec. 2018 11:30

Coregrafa Furnica dansează pentru prima dată alături de fiul ei la „Te cunosc de undeva!” | FOTO

Distribuie

Gala Tribut Michael Jackson de sâmbătă, 8 decembrie, ora 20:00, de la "Te cunosc de undeva!", va fi una emoționantă pentru coregrafa show-ului, Furnica. Aceasta va dansa pentru prima dată, pe aceeași scenă, cu fiul ei, Andrei Luca (6 ani), un mare fan al megastarului.

 

Cei doi, mamă și fiu, vor apărea alături de Furnix Team, baletul condus de Furnica.

„Nu mă așteptam să am emoții așa mari. Îmi tremurau, efectiv, picioarele. El, în schimb, n-a avut absolut nicio urmă de trac”, povestește aceasta.

Andrei l-a descoperit pe Michael Jackson în jurul vârstei de patru ani, când a văzut pentru prima dată videoclipul „Thriller”. Și de atunci a devenit un mare fan al Regelui Pop.

„Tot ce face pe scenă sâmbătă, la „Te cunosc de undeva!”, Andrei a învățat singur, după diverse filmulețe și din concertele lui Michael, pe care le știe pe toate. Am încercat o dată să-i arăt o mișcare, dar mi-a zis: „Mama, eu învăț de la Michael!””, mai spune Furnica, pe numele său real, Daniela Luca.

 

Citește și: Editorial de Cătălin Doscaș: Sindicatul care a câştigat întotdeauna a pierdut pentru prima dată un război: ultimele negocieri au durat doar trei minute, iar spaţiile comerciale au rămas la Metrorex!

 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 18 februarie 2019
Comentarii