De Florian Gheorghe,

În peste 35 de ani de cântat, Valter Popa s-a visat pilot de avion, așa că Minculescu și Doru Borobeică i-au plătit nu înscrierea la Școala de Aviație Civilă, ci la… un simulator de zbor din București. Unde, fără emoții, timp de trei ore, Valter s-a aflat la manșa unui gigant, dar imaginar, Boeing 737.

 

Cristi Minculescu, Valter Popa și Doru Borobeica (FOTO st-dr)

Încântat ca un copil de surpriza colegilor săi, Valter  Popa a ”decolat” de pe Otopeni, a pilotat manual, apoi automat și a aterizat pe cele mai interesante aeroporturi, Skiathos, Palermo, Sharm El-Sheih ori Istanbul. De îndată încheiată distracția, rockerii au pornit către un restaurant, acolo unde au sărbătorit în adevăratul sens al cuvântului. Unde s-au ospătat și a suflat în tortul special comandat după indicațiile colegilor săi de trupă, cu două lumânări, ce formau un ”25”, jumătate din vârsta împlinită de chitaristul ce a petrecut 30 de ani în trupa Iris.

Dacă lui Cristi Minculescu îi plac meciurile și discuțiile despre Universitatea Craiova, lui Valter îi place să zboare, Doru Borobeică rămâne mai aproape de pământ, fiind pasionat de ciclism, sport pe care îl practică din tinerețe, ba chiar a fost director sportiv la un club de profil din București. Și azi mai merge la competiții, însă la cele de amatori, și investește masiv în hobby-ul său. Cel mai scump “Boromobil” este o bicicletă-unicat, făcută la comandă în Statele Unite, care cântărește 6,81 kg și a fost realizată pentru ciclistul german Johannes Fröhlinger.

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații
Recomandări

El e bărbatul care a spulberat ursul în Harghita. Primele declarații

a un restaurant.

Unde s-au ospătat și a suflat în tortul special comandat după indicațiile colegilor săi de trupă, ce avea pe glazură  două lumânări, ce formau un ”25”, jumătate din vârsta împlinită de chitaristul ce a petrecut 30 de ani în trupa Iris. Dacă frontamnului Cristi Minculescu îi plac meciurile și discuțiile despre Universitatea Craiova, lui Valter îi place să umble prin nori, Doru Borobeică rămâne mai aproape de pământ, fiind pasionat de ciclism, sport pe care îl practică din tinerețe, ba chiar a fost director sportiv la un club de profil din București.

 Și azi mai merge la competiții, însă la cele de amatori, și investește masiv în hobby-ul său. Cel mai scump “Boromobil” este o bicicletă-unicat, făcută la comandă în Statele Unite, care cântărește 6,81 kg și a fost realizată pentru ciclistul german Johannes Fröhlinger.

Citeşte şi:

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte
GSP.RO

Dezvăluire colosală! Cum l-a salvat pe Laurențiu Reghecampf de la moarte

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2019. Capricornii au tendința să fie mai duri cu cei din jur