Mergi direct la conținut »
Cu ce a venit Andreea Mantea la emisiunea pe care o prezintă. "Eu sunt sătulă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu ce a venit Andreea Mantea la emisiunea pe care o prezintă. "Eu sunt sătulă"

Cu ce a venit Andreea Mantea la emisiunea pe care o prezintă. „Eu sunt sătulă”

Andreea Mantea a venit cu un obiect neașteptat în emisiunea pe care o moderează la Kanal D. Aceasta a apărut cu un fluier.

De Dana Aramă,

Andreea Mantea a venit cu fluierul respectiv în Casa Puterea Dragostei. Aceasta le-a explicat concurenților de la show-ul respectiv care este motivul pentru care a decis să își ia un fluier.

„Pregătiți-vă să vă trezesc timpanele așa cum îmi treziți voi mie omușorul din gât. Amigdalele nu le mai am, le-am scos și tot mă doare gâtul foarte tare când țip la voi.

De auzit nu mă auziți, eu sunt sătulă. Consider că trebuie să folosesc acest fluier ca atunci când nu mă auziți, să vă deranjez și eu pe voi”, a spus prezentatoarea de televiziune.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Ea a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Citește și: Adela Popescu, despre avantajul unei familii numeroase: nu are nevoie de bonă pentru copii nici când le dă vacanță bunicilor!

 

Close
Închide
  Close