Mergi direct la conținut »
Cu ce medie a intrat la facultate fostul ministru Gabriel Oprea. Chiar el a făcut dezvăluirea
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu ce medie a intrat la facultate fostul ministru Gabriel Oprea. Chiar el a făcut dezvăluirea

Cu ce medie a intrat la facultate fostul ministru Gabriel Oprea. Chiar el a făcut dezvăluirea

Fostul ministru Gabriel Oprea a dezvăluit cu ce medie a intrat la Facultatea de Drept.

De Dana Aramă,

Gabriel Oprea a fost ministru al Apărării și ministru de Interne. Gabriel Oprea s-a retras din prim planul vieții politice, după moartea polițistului Bogdan Gigină. De astfel, fostul vicepremier a fost trimis în judecată în acest dosar.

Gabriel Oprea, care a anunțat recent că se reîntoarce în lumea politică, a ținut să facă precizări, pe contiul său de socializare, despre viața și cariera sa. Acesta a dezvăluit, printre altele, și care a fost media cu care a intrat la Facultatea de Drept.
„- În 1980, am fost admis la Școlă Militară de Ofițeri Activi Sibiu, secția Intendentă. În acea perioadă, în școală militară cel mai greu se intră la aviație, intendentă și finanțe. Erau mai mult de 20 de candidați pe loc la fiecare dintre cele trei arme.
-În 1983, am finalizat cei trei ani de studiu cu cea mai mare medie din promoție și m-am situat pe locul al doilea după susținerea examenului de stat. Așadar, în 1983 deveneam ofițer de intendentă-logistică militară.
-Am fost preocupat de pregătirea continuă. Astfel că, în anul 1985 am dat examen de admintere la Faculatea de Drept din cadrul Universității București, unde erau înscriși peste 25 de candidați pe loc. Am fost admis al treilea, cu media 9,75.

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului
Recomandări

CTP a interpretat declarația Gabrielei Firea cu privire la tăierea banilor pentru Catedrala Mântuirii Neamului

-Din 1990, am fost ofițer de justiție militară până în anul 1993 când am trecut în rezervă la cerere. În perioadă 1993 – 2000 am fost asociat în mai multe firme comerciale”, a ținut să menționeze Gabriel Oprea într-o postare pe rețeaua de socializare, cu titlul: „Adevărul despre Gabriel Oprea”.
De asemenea, Gabriel Oprea a menționat toate distincțiile obținute ca militar, dar și ca politician în guvernele de după anul 2000.


Citește și: INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ. Băiatul lui Dragnea a scăpat de 10.000 de porci înainte de molimă! Guvernul știa că vine pesta, dar populația și ceilalți fermieri au aflat ultimii!


 

Close
Închide
  Close