Mergi direct la conținut »
Cu ce se ocupa What's UP înainte să devină un artist cunoscut. Nu îi este rușine să recunoască
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu ce se ocupa What's UP înainte să devină un artist cunoscut. Nu îi este rușine să recunoască

Cu ce se ocupa What’s UP înainte să devină un artist cunoscut. Nu îi este rușine să recunoască

What's UP este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, însă nu mulți știu cu ce își câștiga acesta existența înainte de a deveni celebru. Cel care i-a lansat prima piesă a fost Marius Moga, iar de atunci viața lui s-a schimbat total.

„Printre primele joburi a fost să pun parchet şi nu era laminat. Se punea greu. Pe urmă am vândut haine. Am fost şi dispecer”, a spus What’s UP la „Vorbește lumea”.

Artistul a vorbit și despre cea mai importantă zi din viața lui, nunta cu Simina.

„Când m-am îmbrăcat, m-am întrebat . Apoi, cea mai mare emoţie a fost atunci când s-a terminat. Nu îmi venea să cred că s-a terminat şi că eu nu am apucat să mă simt bine. Toată nunta am salutat oameni, am pupat oameni. Am trăit nunta abia când m-am uitat pa filmări. Până atunci, n-am înţeles nimic”, a mai declarat What’s Up.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DIN BEIJING, CAPITOLUL 5 | Scriitoarea Doina Ruști, despre mijloacele de transport din Beijing și întâlnirea cu scriitorul chinez care vorbește româna la perfecție

 

Close
Închide
  Close