Mergi direct la conținut »
Cu cine își lasă Bianca Drăgușanu fetița pe perioada cât participă la Asia Express. Victor Slav, scos din cărți
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu cine își lasă Bianca Drăgușanu fetița pe perioada cât participă la Asia Express. Victor Slav, scos din cărți

Cu cine își lasă Bianca Drăgușanu fetița pe perioada cât participă la Asia Express. Victor Slav, scos din cărți

Bianca Drăgușanu a decis cu cine își va lăsa fetița pe durata cât va participa la emisiunea Asia Express. Victor Slav a fost scos din cărți de vedetă.

De Dana Aramă,

 

Bianca Drăgușanu va participa în noua ediție a emisiunii „Asia Express” care, odată cu noua locație aleasă pentru show, se va numit „India Express”. Pentru participarea la emisiune, Bianca Drăgușanu va încasa o sumă fabuloasă.

Pe durata filmărilor, Bianca Drăgușanu va lipsi o perioadă mai îndelungată din țară, astfel că a trebuit să stabilească cine va avea grijă de fiica ei și a lui Victor Slav, Sofia Natalia.

Deși firesc ar fi fost poate să o lase la fostul ei iubit și tatăl micuței, Victor Slav, vedeta a stabilit altceva.
Potrivit viva.ro, Bianca Drăgușanu a luat hotărârea fermă ca Sofia să rămână în grija mamei sale, din momentul plecării și până la cel al întoarcerii.


Citește și: VIDEO/ Mesaj neașteptat în redacția Libertatea al purtătorului de cuvânt al BOR. Patriarhul îi ceartă pe preoții „inchizitori” și îi apără pe credincioși!


 

Close
Închide
  Close