Mergi direct la conținut »
Cu cine a fost Gheorghe Turda în Dubai. Artistul s-a relaxat departe de țară după despărțirea de iubită | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cu cine a fost Gheorghe Turda în Dubai. Artistul s-a relaxat departe de țară după despărțirea de iubită | FOTO

Cu cine a fost Gheorghe Turda în Dubai. Artistul s-a relaxat departe de țară după despărțirea de iubită | FOTO

Interpretul de muzică populară Gheorghe Turda a petrecut o vacanță departe de țară după separarea de iubita sa tinerică, cântăreața de muzică populară Nicolaeta Voicu.

Solistul de muzică populară Gheorghe Turda a petrecut recent o vacanță într-una dintre cele mai căutate destinații, Dubai.

Artistul în vârstă de 70 de ani s-a refăcut în străinătate după separarea de iubita sa, Nicoleta Voicu, în vârstă de 48 de ani.

Cântărețul nu a fost singur în vacanță, ci în compania surorii sale, Anuța, alături de care s-a simțit foarte bine.

Potrivit click.ro, vacanța din Dubai era plănuită de mai multă vreme de Gheorghe Turda, care ar fi trebuit să meargă să se relaxeze împreună cu fosta sa parteneră de viață.

Deși el și Nicoleta Voicu s-au despărțit, Gheorghe Turda nu a renunțat la vacanța programată, schimbând doar partenera de drum.

Solista de muzică populară Nicoleta Voicu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul interpret de muzică populară Gheorghe Turda, însă cei doi și-au spus adio de curând. După separare, ambii au făcut declarații despre motivul care a dus la ruptură. Cei doi au avut o relație de un an.

Citește și: O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close