MENIU CAUTĂ

Cum a aflat Radu Vâlcan că urmează să devină tătic pentru a doua oară. „Mi-a zis să mă duc să iau un test”

Distribuie

Prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan urmează să devină tătic pentru a doua oară. Acesta a dezvăluit cum a aflat că soția sa, Adela Popescu, este din nou însărcinată.

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună un băiețel, Alexandru. Marți, Adela Popescu a anunțat că este din nou însărcinată, urmând să aducă pe lume tot un băiețel.

Radu Vâlcan a dezvăluit, la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars, cum a aflat că soția sa, Adela Popescu este însărcinată.

„Începe să i se vadă puţin burtica şi ne-am decis să anunţăm. Ne doream foarte tare un al doilea copilaş. Acum este vorba despre un frăţior, este băiat. Cu siguranţă o să vină acel moment când amândoi o să aibă şi o surioară.

Nu ne-a luat prin surprindere, ne doream şi ştiam că se va întâmpla în perioada imediat următoare. S-a întâmplat exact când ne-am propus. Mi-a zis să mă duc să iau un test că are un feeling şi într-adevăr s-a adeverit”, a declarat Radu Vâlcan.


Citește și: CORESPONDENȚĂ DIN ITALIA/ Una dintre cele mai moderne nave militare din lume a fost lansată la apă. E spital mobil, centrală electrică plutitoare și produce apă potabilă!


 

Citește mai multe despre Adela Popescu, Radu Vâlcan, sarcină și veste pe Libertatea.

Comentarii