Mergi direct la conținut »
Cum arată acum fostul iubit al Shakirei. Antonio de la Rua, total schimbat!
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cum arată acum fostul iubit al Shakirei. Antonio de la Rua, total schimbat!

Cum arată acum fostul iubit al Shakirei. Antonio de la Rua, total schimbat!

Antonia de la Rua, fiul fostului președinte argentinian Fernando de la Rua, a fost iubitul Shakirei înainte ca aceasta să înceapă povestea de dragoste cu fotbalistul spaniol Gerard Pique.

De Daria Maria Diaconu,

Shakira a fost iubita lui Antonia de la Rua, fiul cel mare al ex-președintelui argentinian Fernando de la Rua, timp de 10 ani. Povestea de dragoste dintre ei s-a sfârșit în anul 2010.

După separarea de cântăreața columbiană, Antonio de la Rua s-a schimbat din punct de vedere fizic, renunâînd la plete. În plus, a devenit tătic, însă nu prea are noroc în dragoste, notează larepublica.pe.

Fostul iubit al Shakirei a avut, din anul 2012, o relație cu Daniela Ramos. Din povestea lor de dragoste au rezultat doi copii, Zulu Și Mael. Însă, Antonio de la Rua și Daniela Ramos s-au separat, după numeroase încercări de a-și salva relația.

View this post on Instagram

Cabalgateando por Antioquia

A post shared by Dani Ramos (@daniramoslove) on

View this post on Instagram

Visitando la comuna 13 en Medellín

A post shared by Dani Ramos (@daniramoslove) on

Shakira este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală internațională. În vârstă de 42 de ani, Shakira formează un cuplu cu fotbalistul spaniol Gerard Pique de foarte mulți ani. Cei doi au împreună doi copii: Milan și Sasha.

FOTO: Hepta; Instagram

Close
Închide
  Close