Mergi direct la conținut »
Cum arăta Angelina Jolie în adolescență și cum arată acum. Prin ce transformări a trecut vedeta
Entertainment Libertatea > Entertainment > Cum arăta Angelina Jolie în adolescență și cum arată acum. Prin ce transformări a trecut vedeta

Cum arăta Angelina Jolie în adolescență și cum arată acum. Prin ce transformări a trecut vedeta

Angelina Jolie este considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume. De-a lungul anilor, vedeta a trecut prin numeroase schimbări de look, arată publimetro.com.mx.

De Daria Maria Diaconu,

Angelina Jolie este frumoasă, însă sunt voci care susțin că frumusețea sa se datorează și intervențiilor estetice pe care aceasta și le-ar fi făcut. Printre intervențiile la care aceasta ar fi rinoplastie, lifting facial și corectarea bărbiei, scrie publimetro.com.mx.

De altfel, unele diferențe se observă în fotografiile care o prezintă pe Angelina Jolie așa cum arăta ea în adolescnță și cum arată acum.

Angelina Jolie este una dintre cele mai apreciate vedete de la Hollywood. În plan personal, actrița a fost căsătorită de trei ori. Între anii 1996-2000, ea a fost măritată cu Jonny Lee Miller. Din anul 2000 până în anul 2003, a format o familie cu Billy Bob Thornton.

Brad Pitt, în vârstă de 55 de ani, şi Angelina Jolie, 44 de ani, s-au căsătorit în 2014 şi au intentat divorţ în 2016, după o relaţie care a început în 2004.

În anul 2016, Angelina Jolie și Brad Pitt au decis să divorțeze și să împartă custodia celor șase copii ai lor: Maddox, Zahara, Shiloh, Pax, Knox și Vivienne.

După o lungă bătălie judiciară, cei doi actori au rezolvat chestiunile oficiale, mai ales cele legate de custodia copiilor, pe care au decis să o împartă.

FOTO: Hepta; InstagramClose
Închide
  Close