Mergi direct la conținut »
VIDEO | Cum arăta Cristian Pomohaci la 19 ani. A fost filmat la o nuntă, unde a ținut și o predică
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > VIDEO | Cum arăta Cristian Pomohaci la 19 ani. A fost filmat la o nuntă, unde a ținut și o predică

VIDEO | Cum arăta Cristian Pomohaci la 19 ani. A fost filmat la o nuntă, unde a ținut și o predică

Televiziunea clujeană NCN a difuzat, în premieră, imagini cu fostul preot Cristian Pomohaci de când acesta avea doar 19 ani. Sunt imagini de la o nuntă din județul Sălaj, ținută în luna mai a anului 1989.

Este o nuntă ortodoxă, însă ținută de o sectă a Bisericii Ortodoxe, repudiată zeci de ani de BOR – Oastea Domnului, a informat ziardecluj.ro.

A fost excomunicat de BOR

La nuntă, printre invitații care au fost lăsați să cuvânte s-a aflat și un târnăr în vârstă de 19 ani si jumatate, Cristian Pomohaci. Cunoscutul cântăreț de muzică populară și fost preot, scos din preoție de BOR în urma dezvăluirilor despre actele sale de pedofilie și condamnat la închisoare cu suspendare pentru evaziune fiscală a ținut și o predică la nunta din 1989.


„Dosarul Moscova 2” este numele pe care BNR l-a dat documentelor de la Brașov. Bucătarul Attila Szocs, un maghiar din Brașov, și iranianul Rezaei Kejani Davood au făcut o descoperire care reaprinde o veche dispută istorică și de patrimoniu

Close
Închide
  Close