MENIU CAUTĂ

Cum arată fiul Mihaelei Rădulescu la doar 15 ani. Ayan Schwartzenberg este de nerecunoscut

Distribuie

Ayan Schwartzenberg, fiul Mihaelei Rădulescu, are doar 15 ani, dar oricine îl vede pe stradă ar spune că a trecut de vârsta adolescenței, datorită fizicului său perfect lucrat. Un mare pasionat de sporturi, Ayan o face mândră pe mama sa, iar diva de la Monaco nu ezită să posteze fotografi cu el pe conturile sale de socializare.

Zilele trecute, Mihaela Rădulescu a publicat o fotografie cu fiul său de 15 ani în Boston, Statele Unite. Alături de imagine, diva de la Monaco a scris mesajul: „Prima bătaie a inimii mele…Doamne, e prea repede” alături de haștagurile mama mândră, pentru totdeauna, Ayan dragostea mea.

Ayan studiază în Statele Unite la o școală privată, iar mama sa plătește anual zeci de mii de dolari pentru studiile acestuia.

Dar dincolo de școală, fiul Mihaelei este un băiat căruia îi plac foarte mult sporturile. La doar 15 ani, el este de două ori campion la Muay Thai ( box thailandez), de patru ori campion la Krav Maga ( sport de apărare) şi cu o medalie la Kickboxing. Pe lângă aceste sporturi, Ayan este pasionat și de alergare-maraton, fotbal, tir, escaladă, şah, motocros, ciclism, tenis, înot, schi, snowboard, skateboard, wakeboarding, schi nautic, dar şi planorism.


Citește și: Sfinții Mihail și Gavriil sunt sărbătoriți astăzi. Tradiții și superstiții


 

Comentarii